reklama
Ilona1985
Fanka BB :)
JUSTA gratuluje córy!!!!!!!!!!
dobranoc dziewczynki...
ah ja przytylam juz 6 kg..........brrrrrrrrrrrrrrrr
dobranoc dziewczynki...
ah ja przytylam juz 6 kg..........brrrrrrrrrrrrrrrr
Wreszcie mam chwilkę wolnego to wpadłam;-)
Przede wszystkim gratuluję ujawnionych pociech! Widzę, że Dziewuchy górą
My dziś przed pracą byliśmy na budowie:-) Wszystko się powoli wykańcza, pokój Małej już pomalowany i jak do niego weszliśmy część rzeczy rzucić to się Olka zaczęła ruszać - śmialiśmy się, że od razu wie, że jest u siebie:-) Mądre Dziecię
Jeszcze tylko łazienka, schody, wykończenie.. i będziemy się mogli wprowadzać:-)
USG połówkowe mam między 8 a 16grudnia i zastanawiam się ciągle nad tym 4D.
Znajomi też byli pewni, że w brzuszku córa a na 4D wyszedł Kuba, więc opcja 4D kusi...
Przede wszystkim gratuluję ujawnionych pociech! Widzę, że Dziewuchy górą
My dziś przed pracą byliśmy na budowie:-) Wszystko się powoli wykańcza, pokój Małej już pomalowany i jak do niego weszliśmy część rzeczy rzucić to się Olka zaczęła ruszać - śmialiśmy się, że od razu wie, że jest u siebie:-) Mądre Dziecię
Jeszcze tylko łazienka, schody, wykończenie.. i będziemy się mogli wprowadzać:-)
USG połówkowe mam między 8 a 16grudnia i zastanawiam się ciągle nad tym 4D.
Znajomi też byli pewni, że w brzuszku córa a na 4D wyszedł Kuba, więc opcja 4D kusi...
ale co masz na mysli? ze rusza sie wiecej bo je cos boli? czy jak? bo ja wczoraj najadlam sie duzo plackow (ze smietana i duzo soli) az mnie brzuch rozbolal i moja corcia tak sie krecila ze szok tez tak jakby czykawke miala i tak sobie mysle ze moze dziecka tez brzuch rozbolal?? co myslicie??Moja tak samo... az juz kiedys mialam Was pytac, czy to normalne, ze dziecko tak szybko reaguje na jedzenie i smaki?
Elma
Małgosia
Myślę ze dziecka nie rozbolał brzuch ewentualnie wody płodowe mogły jej nie smakować lub wręcz bardzo smakować
Cześć dziewczyny jestem na chwilkę ale nie dam rady chyba poczytąć co u tu się dzieje -byłam na tej glukozie LUZIK
Smakowało jak lemoniada dzięki za tą cytrynę -bez niej nawet nie wiem jaki smak ale zabrałam sobie przeciętą na pół cytryneczkę -wycisnęłam do kubka w drugim Pani ładnie rozrobiła glukozę -wlałam do niej sok z cytryny i usłyszałam "jakby Pani zwymiotowała to proszę dac znać" na co ja "nie zwymiotuję bo to est dobre"
A moje dziecię po tej glukozie jakiegoś powera dostało bo 40 minut obrywałam jak tak będzie wieczorem na usg to nic nie zobaczymy
PS Gratuluję dziewuszek chłopaczków i prezencików -cokolwiek byleby zdrowe
Smakowało jak lemoniada dzięki za tą cytrynę -bez niej nawet nie wiem jaki smak ale zabrałam sobie przeciętą na pół cytryneczkę -wycisnęłam do kubka w drugim Pani ładnie rozrobiła glukozę -wlałam do niej sok z cytryny i usłyszałam "jakby Pani zwymiotowała to proszę dac znać" na co ja "nie zwymiotuję bo to est dobre"
A moje dziecię po tej glukozie jakiegoś powera dostało bo 40 minut obrywałam jak tak będzie wieczorem na usg to nic nie zobaczymy
PS Gratuluję dziewuszek chłopaczków i prezencików -cokolwiek byleby zdrowe
natalii177
Początkująca w BB
cześć dziewczyny
my w środę byliśmy u lekarza u mnie generalnie wszystko dobrze, moje dolegliwości nie zagrażają dziecku- a tak jak już pisałam są spowodowane- najprawdopodobniej zrostami po CC:/
macica się napina- dlatego mam brać magnez+ potas
Szyjka OK. nie skraca się
moja waga 55 kg, lekarz uważa, że za mało przybieram na wadzę- ale przy tym ile kalorii spalam przy synku nie da się więcej przytyć
Cukrzyce ciążową mamy i dietę przestrzegamy
Usg połówkowe będę miała 7 stycznia- ten dzień spędzę w szpitalu na polnej- na badaniach- myślałam, że jak połówkowe to w połowie ciąży- ale wygląda na to, że się myliłam:/
USG: maleństwo see siedziało po turecku- ręką machało i nic nie pokazało nawet fajnie- tak nie wiedzieć kobietka czy mężczyzna.. kto to wie
Pytałam o bóle kości ogonowej- i o sposoby zmniejszenia bólu- lekarz podał mi tylko namiary do rehabilitanta
powiedział także, że mogę brać 4 razy dziennie apap- ale ja nie mam zamiaru:/ ból jakoś zniosę
kolejna wizyta 28 grudzień- dopiero bo urlopuje się mój p. DOKTOR
miłego dnia
my w środę byliśmy u lekarza u mnie generalnie wszystko dobrze, moje dolegliwości nie zagrażają dziecku- a tak jak już pisałam są spowodowane- najprawdopodobniej zrostami po CC:/
macica się napina- dlatego mam brać magnez+ potas
Szyjka OK. nie skraca się
moja waga 55 kg, lekarz uważa, że za mało przybieram na wadzę- ale przy tym ile kalorii spalam przy synku nie da się więcej przytyć
Cukrzyce ciążową mamy i dietę przestrzegamy
Usg połówkowe będę miała 7 stycznia- ten dzień spędzę w szpitalu na polnej- na badaniach- myślałam, że jak połówkowe to w połowie ciąży- ale wygląda na to, że się myliłam:/
USG: maleństwo see siedziało po turecku- ręką machało i nic nie pokazało nawet fajnie- tak nie wiedzieć kobietka czy mężczyzna.. kto to wie
Pytałam o bóle kości ogonowej- i o sposoby zmniejszenia bólu- lekarz podał mi tylko namiary do rehabilitanta
powiedział także, że mogę brać 4 razy dziennie apap- ale ja nie mam zamiaru:/ ból jakoś zniosę
kolejna wizyta 28 grudzień- dopiero bo urlopuje się mój p. DOKTOR
miłego dnia
natalii177
Początkująca w BB
napisze jeszcze że maleństwo ma: 270 gram/ 19 tydzień i jeden dzień/
reklama
natalii177 - gratulacje, super ze twoja kruszynka ma sie dobrze, a co do boli tych zrostow to tez to mam, mialam op na brzuchu po lewej stronie i tez sie zrosty w srodku porobily i boli mnie dosc ostro i wlasnie lekarz mi powiedzial ze to od tego, bo z dzidzia wszystko ok