gosienkag76
Fanka BB :)
Czesc
Nie nadarzam Was czytac :-( Juz mi sie wydaje, ze skonczylam lekture, chce odpowiedziec, a tu sie pojawiaja kolejne posty. Tak schodzi mi pol wieczora, a potem juz nie mam sily pisac.
Tak od kilku dni sie zastanawiam, czy jednak z ta 3 dzidzia sie nie zapedzilismy. Brakuje mi czasu na wszystko, a coraz to nowe obowiazki dochodza. No ale teraz to juz nie ma odwrotu.
Widze, ze znow urodzaj na dziewczynki. Gratuluje wszystkim mamusiom!!!!
W UK test na glukoze robi sie dokladnie w 26tyg. Oczywisce jak to tutaj przysylaja list ze szpitala z cala instrukcja co i jak. Ten plyn do wypicia jest calkiem smaczny.
A ja Lucozade pilam jak tak wymiotowalam na poczatku ciazy. Lekarz mi kazal to pic, bo lepiej sie przyswaja niz zwykla woda i dostarczal jakis kalorii. Jak dla mnie smakowalo niezle, ale jak nic nie mozna jesc i pic, to cokolwiek czlowiekowi odpowiada.
Dasz radę kochana:-) nie ma innej opcji.Trzymam za ciebie kciuki bo ja tez czasami mam takie myśli ale szybko odchodzą
Wczoraj poprosiłam męża aby kupił mi książkę Pawła Zawitkowskiego a on spytał sie po co mi ona przeciez my już wszystko wiemy o dzieciaczkach
Taki mądrala zobaczymy jak bedzie mówił jak dzidzia będzie na świecie;-)