reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki u lekarza

siusiaki w przewadze :-)

gratuluje wszystkim, które juz wiedza:-)

ja ide 18 listopada i moze sie dowiem, a jak nie to 24 listopada a jak nie to 27 listopada....

i tak do kwietnia mam czas zeby sie dowiedziec:-D

reklama
Dzień doberek mamuśki
Piatek 13 dobiega końca....póki co szczęśliwie:)
Jestem po wizycie u lekarza.
a więc- po pierwsze primo prawie pewniakiem jest CHŁOPAK!!!Pan doktor pokazał mi siusiaka - więc do USG prenatalnego czyli do 16 grudnia nic nie powinno się zmienić
Poza tym wszystko oki-książkowo....dał mi standardowo skierowanie na morfo i mocz i next wizyta 11 grudnia
accchhh jak się cieszymy.

GRATULACJE !!!!!

Teraz same chłopaki a po połowie listopada będą dziewczynki bo w przyrodzie musi być zachowana równowaga ;-):-)

A wróżby z chińskiego kalendarza się wam posprawdzały?
Mnie sie zadne wrocby nie sprawdzily. Czegokolwiek bym nie robila - wrozby chinskie, wrozby z rak, zachcianki, uklad brzucha - zawsze byl chlopak. A rosnie podobno corcia :tak:

Aha, dziweczyny - gratulacje serdeczne pod tych chlopakow!!!!!!!!!!!

Gratuluje nastepnego chlopa!!

Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było, ale wiąż należę do kwietniówek :)

Powiedzcie jak tam u Was wygląda poziom płytek krwi?
U mnie najpierw było około 106 (norma od 130 - 400) a teraz spadło mi do 69 - lekarz mówi, że to już niedobrze, podobno naturalnie można rodzić powyżej 60.
Skierowali mnie na doprecyzowanie wyniku i wyszedł podobnie niski.
Tu na forum o małopłytkowości jest mało, a wręcz przeciwnie, w ciąży płytek raczej jest więcej. W poniedziałek idę do gina i się zastanawiam co dalej.
Słyszałyście coś o tym?

Oprócz tego przyszło mi już 3 tyg temu nadciśnienie - biorę leki i teraz jeszcze mam białko w moczu :(

Jak u Was wyglądają płytki?

niestety nie pomoge, ja mam plytki 152 i nic nie wiem o maloplytkowosci, trzymaj sie, mam nadzieje ze szybko wyjdziesz z tego bialka w moczu, cisnienie sie ureguluje przez te tabletki i bedzie dobrze!! powodzenia!!

reklama
je mam strasznie przesuszona sluzowke nosa wiec reczniki na kaloryfer bede kladla by zwilzyc powietrze :-)...
to dobry pomysl, a ponoc jeszcze lepszy to takie z ceramiki pojemniki zawieszane na koloryferze

Naczynka w nosie czasem mi pękają ale z dziąseł jest masakra, tak mi krwawią jak szczotkuje że szok:szok: ale z Nadią też tak miałam więc chyba tak musi być. My poznamy płeć dopiero 25 listopada.:tak: o ile dzidzia nam pokarze:confused2:
mi tez dziasla bardzo krwawia, nigdy tego wczesniej nie mialam, ale to normalne...teraz

Dzień doberek mamuśki
Piatek 13 dobiega końca....póki co szczęśliwie:)
Jestem po wizycie u lekarza.
a więc- po pierwsze primo prawie pewniakiem jest CHŁOPAK!!!Pan doktor pokazał mi siusiaka - więc do USG prenatalnego czyli do 16 grudnia nic nie powinno się zmienić
Poza tym wszystko oki-książkowo....dał mi standardowo skierowanie na morfo i mocz i next wizyta 11 grudnia
accchhh jak się cieszymy.
gratulacje - super, chyba teraz wiecej tutaj chlopczykow!

GRATULACJE !!!!!

Teraz same chłopaki a po połowie listopada będą dziewczynki bo w przyrodzie musi być zachowana równowaga ;-):-)
fajnie by bylo, ja mam termin na 30 listopada i bede juz wiedziala jaka plec...
acha a z chinskiego kalendarza tez mi wychodzi ze bedzie dziewczynka, ciekawe??

Do góry