reklama
aga002
Fanka BB :)
Dzień doberek mamuśki
Piatek 13 dobiega końca....póki co szczęśliwie
Jestem po wizycie u lekarza.
a więc- po pierwsze primo prawie pewniakiem jest CHŁOPAK!!!Pan doktor pokazał mi siusiaka - więc do USG prenatalnego czyli do 16 grudnia nic nie powinno się zmienić
Poza tym wszystko oki-książkowo....dał mi standardowo skierowanie na morfo i mocz i next wizyta 11 grudnia
accchhh jak się cieszymy.
GRATULACJE !!!!!
Teraz same chłopaki a po połowie listopada będą dziewczynki bo w przyrodzie musi być zachowana równowaga ;-):-)
aga002
Fanka BB :)
A wróżby z chińskiego kalendarza się wam posprawdzały?
Co do chińskiego kalendarza to nie przewidział ,że można sobie strzelić dzidziusia w pobliżu swoich urodzin i tak mam 50/50 szans na dziewczynkę i 50/50 na chłopczyka nie żartuje
Katik
...jestem mamą...
Mnie sie zadne wrocby nie sprawdzily. Czegokolwiek bym nie robila - wrozby chinskie, wrozby z rak, zachcianki, uklad brzucha - zawsze byl chlopak. A rosnie podobno corciaA wróżby z chińskiego kalendarza się wam posprawdzały?
Aha, dziweczyny - gratulacje serdeczne pod tych chlopakow!!!!!!!!!!!
M
Mka10
Gość
Gratuluje nastepnego chlopa!!
niestety nie pomoge, ja mam plytki 152 i nic nie wiem o maloplytkowosci, trzymaj sie, mam nadzieje ze szybko wyjdziesz z tego bialka w moczu, cisnienie sie ureguluje przez te tabletki i bedzie dobrze!! powodzenia!!
Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było, ale wiąż należę do kwietniówek
Powiedzcie jak tam u Was wygląda poziom płytek krwi?
U mnie najpierw było około 106 (norma od 130 - 400) a teraz spadło mi do 69 - lekarz mówi, że to już niedobrze, podobno naturalnie można rodzić powyżej 60.
Skierowali mnie na doprecyzowanie wyniku i wyszedł podobnie niski.
Tu na forum o małopłytkowości jest mało, a wręcz przeciwnie, w ciąży płytek raczej jest więcej. W poniedziałek idę do gina i się zastanawiam co dalej.
Słyszałyście coś o tym?
Oprócz tego przyszło mi już 3 tyg temu nadciśnienie - biorę leki i teraz jeszcze mam białko w moczu
Jak u Was wyglądają płytki?
niestety nie pomoge, ja mam plytki 152 i nic nie wiem o maloplytkowosci, trzymaj sie, mam nadzieje ze szybko wyjdziesz z tego bialka w moczu, cisnienie sie ureguluje przez te tabletki i bedzie dobrze!! powodzenia!!
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
plytki??....
a kiedy robi sie takie badanie??......
a kiedy robi sie takie badanie??......
M
Mka10
Gość
w kazdej morfologii,a w karcie ciazy skrot PLT do wpisywania co wizyte
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
aaaa to tego nie wiedzialam..... ;-) dzieki
ja mam tam wpisane 353 [G/l], czyli bardzo w normie :-)...
ja mam tam wpisane 353 [G/l], czyli bardzo w normie :-)...
reklama
to dobry pomysl, a ponoc jeszcze lepszy to takie z ceramiki pojemniki zawieszane na koloryferzeje mam strasznie przesuszona sluzowke nosa wiec reczniki na kaloryfer bede kladla by zwilzyc powietrze :-)...
mi tez dziasla bardzo krwawia, nigdy tego wczesniej nie mialam, ale to normalne...terazNaczynka w nosie czasem mi pękają ale z dziąseł jest masakra, tak mi krwawią jak szczotkuje że szok ale z Nadią też tak miałam więc chyba tak musi być. My poznamy płeć dopiero 25 listopada. o ile dzidzia nam pokarze
gratulacje - super, chyba teraz wiecej tutaj chlopczykow!Dzień doberek mamuśki
Piatek 13 dobiega końca....póki co szczęśliwie
Jestem po wizycie u lekarza.
a więc- po pierwsze primo prawie pewniakiem jest CHŁOPAK!!!Pan doktor pokazał mi siusiaka - więc do USG prenatalnego czyli do 16 grudnia nic nie powinno się zmienić
Poza tym wszystko oki-książkowo....dał mi standardowo skierowanie na morfo i mocz i next wizyta 11 grudnia
accchhh jak się cieszymy.
fajnie by bylo, ja mam termin na 30 listopada i bede juz wiedziala jaka plec...GRATULACJE !!!!!
Teraz same chłopaki a po połowie listopada będą dziewczynki bo w przyrodzie musi być zachowana równowaga ;-):-)
acha a z chinskiego kalendarza tez mi wychodzi ze bedzie dziewczynka, ciekawe??