reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki u lekarza

dziewczyny, a czy wy też tak macie, że wam często naczynka w nosie pękają ? bo ja już od kilku tygodniu mamtak, że jak smarcze to z krwią.

Czytałam o tym gdzieś niedawno przypadkiem- piszą że to całkowicie normalne!!! więc nic się nie martw- wszystko ok :-) (ja czasem też tak mam) Pozdrowionka :-D

reklama
wronka
mycha
kamisia1101

GRATULACJE

no faktycznie same chłopy praktycznie póki co:-D ja mam wizytę dopiero na początku grudnia i liczę pocichutku, że mój Maciuś to raczej Maciejką zostanie, tak bym chciała córcię, ale najważniejsze by było zdrowe. Dla chlopaka to imie już mamy a dla córci katastrofa, nic mi nie przychodzi do głowy, tzn mężowi bardziej się nie podobaja moje typy. Eh więc może niech będzie syn... :-)

GRATULACJE !!!!!

Teraz same chłopaki a po połowie listopada będą dziewczynki bo w przyrodzie musi być zachowana równowaga ;-):-)

Masz rację kochana:tak::tak::tak: w przyrodzie musi być równowaga.
Ja wizytę mam 27 listopada i wtedy też wam się pochwalę.
My dla dziewczynki mamy wybrane imię HELENKA a co do chłopaka to nie mamy zielonego pojęcia :-D moze to jakiś znak ale my raczej nie wierzymy w przesądy.

Ja 2-go grudnia mam usg i mam nadzieje ze sie dowiem co dzidzia ma miedzy nozkami:-) a 3-go do gina ide.Jak ogladam ciuszki to glownie patrze na te rozowe:tak: niewiem czemu,i co do przeczuc nie mam zadnych,marzy mi sie coreczka ale jak bedzie synus to tez go bede kochac, w koncu to moje dziecko:tak::-)

Ja 2-go grudnia mam usg i mam nadzieje ze sie dowiem co dzidzia ma miedzy nozkami:-) a 3-go do gina ide.Jak ogladam ciuszki to glownie patrze na te rozowe:tak: niewiem czemu,i co do przeczuc nie mam zadnych,marzy mi sie coreczka ale jak bedzie synus to tez go bede kochac, w koncu to moje dziecko:tak::-)

No to jeszcze trochę musisz poczekać :tak: ale przynajmniej bedziesz miała super prezent na Mikołaja:-D
Mnie tez marzy sie córeczka bo same chłopy w domu:rofl2: ale jak bedzie chłopak to i tak będe go kochac nad życie.My mamy już tak mamy.Tak sobie tylko myslę że mogę miec az trzy synowe:szok:........

ja tez jakos czuje ze bedzie coreczka, nie wiem, ktos tam kiedys powiedzial ze jak tak sie przytyje wszedzie a nie tylko brzuch to na dziewczynke i jak tak wlasnie mam, brzuch nie mam az taki duzy a przytylam wszedzie, jakos tak bardziej mi w bioderka idzie hihi, ale obojetnie co bedzie, jak pierwsze dziecko to w sumie nie mam zyczen co do plci, bo raz chce dziewczynke a potem chlopaka i tak w kolko...:shocked2::-)

reklama
ja skrycie dziewojke bym se chcialam miec ale ludzie mowia ze wypieknialam na chlopaka i szczerze podobam sie sobie taka - pelne policzki, juz nie tak "wystajaca broda" i inne kosci sie tez pochowaly :)...
chociaz roznie to bywa - na poczatku ciazy zasyfilo mnie totalnie - teraz mam spokoj wszystko poschodzilo wiec sama nie wiem :)...

i mam super wizje Malego Nikusia ("Dyzmusia" :D) biegnacego po pokoju w maluszkiej szarej bluzie i ciemnych spodniach glosno sie smiejacego :)... jeszcze nie mialam "wizji" dziewojki :D

Do góry