hej dziewczynki miałam dzisiaj USG genetyczne i patrzyłam na tą malutką kruszynkę coś wspaniałego takie małe stworzonko podskakiwało sobie cały czas się wierciło ahhh mogłabym patrzeć na moją fasolkę cały czas. Ale najważniejsze jest to że wszystkie wyniki i pomiary są w porządku. Maleństwo na 47,9 mm wzrostu. Pozdrawiam i czekam na wasze relacje z USG
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
mamusia87: super gratuluje, ja tez dziś byłam i tez widziałam wiercące się bobo :-)opisałam to trochę wczesniej,
ech to piękne chwile dla rodziców
Tak tak czytałam kwiatuszku super uczucie popatrzeć na tego małego bąbla a jeszcze większa radość jak lekarz mówi wszystko jest ok :-)
aniołek - http://pl.wikipedia.org/wiki/ASO_(badanie)
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
dziekuje - jestes boska !!!
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
wow.... powyzej 200 juz jest stwierdzane zakażenie paciorkowcem, a ja miałam 470 !!!!
M
Mka10
Gość
ale aso sie juz praktycznie nie robi tylko wymazy, poza tym nie ma aso tak jak innych przeciwciał igg i igm wiec nie wiadomo czy to aso mówi, że miałaś np angine lub zapalenie ucha w ciągu ostatniego pół roku-8mcy czy że teraz masz jakieś świństwo... lepiej robić wymazy, bo widać, że np masz go w uchu a w gardle już nie, poza tym, to ze masz go aniołku w gastroskopii jeszcze nie znaczy że masz go też dowcipnie więć nie martw sie na zapas, badanie koło 35-37tc wystarczy
M
Mka10
Gość
wszystkim dziewczynom gratuluje wspaniałych maluszków i dobrych wyników
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
no ja wiem... poprosze tylko o wymaz... ... rozwarcia jeszcze zadnego nie bylo wiec nie mam sie co martwic....
reklama
Katik, Marlenka, 13x13, Sospettosa, Ella1, Kwiatuszek, Mamusia87 bardzo sie cieszę, że z waszymi maluszkami wszystko dobrze i że mogłyście sobie je poobserwować. Jeszcze raz wielkie GRATULACJE!:-)
ja do lekarza idę 1 października i już sie nie mogę doczekać, bo też chce zobaczyć moje maleństwo.
Pisałyście o tym USG genetycznym wiele razy itd, ale mam jeszcze jedno pytanie czy jak sie idzie do lekarza to on sam z siebie je robi czy trzeba mu mówić że się chce to genetyczne?
ja do lekarza idę 1 października i już sie nie mogę doczekać, bo też chce zobaczyć moje maleństwo.
Pisałyście o tym USG genetycznym wiele razy itd, ale mam jeszcze jedno pytanie czy jak sie idzie do lekarza to on sam z siebie je robi czy trzeba mu mówić że się chce to genetyczne?