reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

Felidae - ja już znam wynik GBS i mam ujemny. Teraz dostałam do zrobienia toxo, krew i mocz.

Satyna - przeszło mi to przez myśl, ale kurna chyba by powiedział.

reklama
Gratuluję udanych wizyt, trzymam kciuki za szyjki i by dzieciaczki się nie spieszyły :-)
pscółka może to też kwestia lekarza, jak wszystko ok, to nie zwiększa wizyt. Może dopiero po 36 tyg bedzie chciał Cię cześciej widzieć.
U mnie przy problemie z nadciśnieniem, wizyty co 2 tygodnie.

mi tez wizyty umawiają za miesiąc. Teraz chodzę i prywatnie i na NFZ i dopiero po 6 marca mam następną wizytę umówioną.

Ja ktg mialam robione po 34tc co wizyte. Termin mialam na 19.12. Od tego terminu mialam sie stawiac co 2 dni na ktg. Bylam 20.12, a 21.12 wieczorem bylam na IP z bolami wiec 22.12 zamiast jechav na kolejne ktg tulilam juz malego...

Phel - na Kasprzadla do IMiD jak rozumiem. A ktoś Ci wyznaczał te terminy, czy sama chciałaś?

pscółko na poczatku mialam robione w ich poliklinice Imidz pozniej dali mi skierowanie stamtad na IP bo soboty i w niedziele poliklinika byla zamknieta , i tak jedzilam co 2 dzien (tak mi kazali) 10.12 pojechalam jak zawsze na IP na KTG (to byla sobota) zrobili mi KTG zero skurczów wiec juz prawie wychodze i akarat wpada lekarz dyzuryjacy chyba ordynator i pyta sie mnie czemu mam tak czesto KTG to mowie cukrzyca ciazowa ble ble a on zróbmy jeszcze USG i wyszly złe przepływy i małowodzie:nerd:i zostalam juz patalogi zatrzymali mnie termin mialam na 12.12 w nocy z 11.12 dostalam skurczy na nastepny dzien w niedziele urodzilam wieczorem....Dzieki temu lekarzowi Alan jest caly i zdrowy (zaznaczam ze mi przy porodzie wogóle nie poszly wody , bo ich mialam bardzo malutko i byly zielone juz)wiec rodzilam na sucho:no:

reklama
Ja na ktg jeździłam do szpitala. Wcześnie łożysko zaczęło się starzeć więc mój gin wypisał skierowanie na IP.
Dziś mam wizytę. Ciekawa jestem czy mała się obróciła ;-)

Do góry