reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

Ja mam usg co wizyta, ale to takie bez mierzenia młodego, gin sprawdza tylko serduszko, mózg i czy nie ma rozszczepu podniebienia, moją szyjkę i nery.
Takie dokładne z pomiarami to miałam połówkowe, a teraz będziemy robić na kolejnej wizycie czyli w skończonym 33tc.:tak:

reklama
pscółka, dominiczka- no własnie u mnie nawet na litośc nie dało rady. mamy czekać do 13.02 dopiero:-p. ja chciałam na ostatniej kontrolnej takie ogólne " zerknięcie" do małego, ale mój gin był nie ugięty:no:

hej ja po wizuycie, byłam z chłopcami ale grzecznie siedzieli za parawanem, maluch ma się dobrze, waży 1350gr :szok:, nie wiem jak ja go wypchnę:eek:, szyjka się skróciła i miękka, niezbyt się gin podoba, więc nospa i luteinka do brania zapisana, tylko nie powiedział mi tak konkretnie czy mam leżeć czy nie, trochę się oszczędzać i tak sama nie wiem czy leżec z tyłkiem, co i tak niezbyt realne, no ale co tam, w ptk mam dzwonić i zdać relację z brzucha, no i u gina waga pokazała kg mniej, uff

Lenka gratuluję:tak:

Phelania- 3mam kciuki żeby niefortunna przygoda okazała się niegroźna.

Ja też dziś u gina na kontroli byłam. U mnie bez zmian. Znaczy mam leżeć i bardzo uważąć bo dzidzia niziutko i uciska na szyjkę, ale ta trzyma się jeszcze dzielnie i oby jak najdłużej. Więc leżenie do szczęśliwego końca mnie czeka.:sorry:

reklama
hej, ja poza krakowem, u rodziców.Mąż robi remont :-) byłam u znajomego rodziny, ginekologa i za darmo mi zrobił usg, malutkie zdrowe, rosną, mają 1086g i 1100g. Nie chciały się za bardzo obrócić ale jakieś zdjęcia z filmu zrobiłam i wrzucam. Mam się pojawic w sb u niego i może się uda więcej podpatrzeć :-)

IMG00260-20130122-1904.jpgIMG00264-20130122-1911.jpg nóżki i buźka jednej laseczki :-D

Do góry