reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
white_orchid - ja też mam anemię i dostałam żelazo..

ypra - super, że niunia ładnie rośnie... uważaj na siebie z tym ciśnieniem

alex2 - jeszcze raz gratuluję udanej wizyty

lenka21* - gratuluję udanej wizyty

Pianka gratuluję udanej wizyty

Oliwka 36 - kochana uważaj na siebie

Agus_86 - super, że wyniki masz ok

Smile_ - gratuluję synusia

cytrusik - gratuluję synusia

yoohoosek - o kurcze kochana faktycznie masz zawirowania z tymi lekarzami, mam nadzieję, że ten 3 nie będzie robił problemów

Bishopka gratuluję udanej wizyty

teva - na pewno byś tego nie przeoczyła bo to jest jak napięcie mięśni

margot87 - gratuluję udanej wizyty

klaudia011 - śliczny Maciuś :-) przykro mi z powodu kiepskich wyników, dostałaś żelazo dodatkowe

beti84 - wow ale panienka :-) przykro mi z powodu kiepskich wyników

tiramissu84 - no synuś to mały klopsik ;-)

muro - gratuluję

iza876 - może za jakiś czas będziesz musiała powtórzyć

Anka4 - moja mała też nie chciała współpracować :sorry2:

Phelania -gratuluję

Tasia001 super że już po

Ja dziś też miałam wizytę o 7.30 u położnej posłuchałam sobie serduszka, póżniej u lekarza miałam usg, wszystkie wymiary prawidłowe, a waga 680 gr, przez 2 tygodnie przybrała 200 g ;-) rośną te nasze maluszki. Jeśli chodzi o wyniki to toxo ujemna, cukier w normie, mocz też ok ale morfologia kiepska, więc dostałam receptę na żelazo 2 razy dziennie i za 3 tyg mam powtórzyć wyniki

a ja dzisiaj idę na wizytę do gina, a wczesniej na usg (połówkowe?) do znajomego i aż mi wstyd, że tak późno, ale ponoć 3d/4d najlepiej robić ok. 23-24 tyg, a my jakoś tak wybylismy przedwcześnie na święta i powrót dopiero po sylwku...

Kurcze, ktoś robił tak późno usg połówkowe czy to tylko ja takie ufo?

Tasia super że glukoza zaliczona:-)
ankzoc no maleńka drobniutka, po mamusi,:-) super że wszystko w porządku, a co do żelaza - Ty jesteś niejadek, więc teraz tabletusie, oby następne wyniki były książkowe :-p

Nef trzymam kciuki!!! ja nie miałam czegoś takiego jak połówkowe, wizyta wypadła mi w 18 tyg a potem 22 tyg!

Ostatnia edycja:
Hejka dziewczynki!
I ja byłam dziś na wizycie. I wszystko ok. Szyjka super, ja przytyłam tylko 1 kilogram przez ostatni miesiąc
wink2.gif
a dzidzia ładnie rośnie przez miesiąc podwoiła swoją wagę i waży teraz ponad 680 g. Tylko dalej wstydliwa i nie chce się ujawnić, czyli pewnie będzie niespodzianka - może to i dobrze
wink2.gif

I dostałam skierowanie na glukozę. No i mam aż trzy razy mieć pobieraną krew: na czczo, po godzinie i po dwóch. Wy też tak miałyście?
A i zaczynam "byczenie się" na L4. Może się wreszcie wyśpię
yes2.gif

reklama
Hejka dziewczynki!
I ja byłam dziś na wizycie. I wszystko ok. Szyjka super, ja przytyłam tylko 1 kilogram przez ostatni miesiąc
wink2.gif
a dzidzia ładnie rośnie przez miesiąc podwoiła swoją wagę i waży teraz ponad 680 g. Tylko dalej wstydliwa i nie chce się ujawnić, czyli pewnie będzie niespodzianka - może to i dobrze
wink2.gif

I dostałam skierowanie na glukozę. No i mam aż trzy razy mieć pobieraną krew: na czczo, po godzinie i po dwóch. Wy też tak miałyście?
A i zaczynam "byczenie się" na L4. Może się wreszcie wyśpię
yes2.gif

tak samo mialam z glukoza...

Do góry