reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
white_orchid - ja też mam anemię i dostałam żelazo..

ypra - super, że niunia ładnie rośnie... uważaj na siebie z tym ciśnieniem

alex2 - jeszcze raz gratuluję udanej wizyty

lenka21* - gratuluję udanej wizyty

Pianka gratuluję udanej wizyty

Oliwka 36 - kochana uważaj na siebie

Agus_86 - super, że wyniki masz ok

Smile_ - gratuluję synusia

cytrusik - gratuluję synusia

yoohoosek - o kurcze kochana faktycznie masz zawirowania z tymi lekarzami, mam nadzieję, że ten 3 nie będzie robił problemów

Bishopka gratuluję udanej wizyty

teva - na pewno byś tego nie przeoczyła bo to jest jak napięcie mięśni

margot87 - gratuluję udanej wizyty

klaudia011 - śliczny Maciuś :-) przykro mi z powodu kiepskich wyników, dostałaś żelazo dodatkowe

beti84 - wow ale panienka :-) przykro mi z powodu kiepskich wyników

tiramissu84 - no synuś to mały klopsik ;-)

muro - gratuluję

iza876 - może za jakiś czas będziesz musiała powtórzyć

Anka4 - moja mała też nie chciała współpracować :sorry2:

Phelania -gratuluję

Tasia001 super że już po

Ja dziś też miałam wizytę o 7.30 u położnej posłuchałam sobie serduszka, póżniej u lekarza miałam usg, wszystkie wymiary prawidłowe, a waga 680 gr, przez 2 tygodnie przybrała 200 g ;-) rośną te nasze maluszki. Jeśli chodzi o wyniki to toxo ujemna, cukier w normie, mocz też ok ale morfologia kiepska, więc dostałam receptę na żelazo 2 razy dziennie i za 3 tyg mam powtórzyć wyniki

a ja dzisiaj idę na wizytę do gina, a wczesniej na usg (połówkowe?) do znajomego i aż mi wstyd, że tak późno, ale ponoć 3d/4d najlepiej robić ok. 23-24 tyg, a my jakoś tak wybylismy przedwcześnie na święta i powrót dopiero po sylwku...

Kurcze, ktoś robił tak późno usg połówkowe czy to tylko ja takie ufo?

Tasia super że glukoza zaliczona:-)
ankzoc no maleńka drobniutka, po mamusi,:-) super że wszystko w porządku, a co do żelaza - Ty jesteś niejadek, więc teraz tabletusie, oby następne wyniki były książkowe :-p

Nef trzymam kciuki!!! ja nie miałam czegoś takiego jak połówkowe, wizyta wypadła mi w 18 tyg a potem 22 tyg!

Ostatnia edycja:
Hejka dziewczynki!
I ja byłam dziś na wizycie. I wszystko ok. Szyjka super, ja przytyłam tylko 1 kilogram przez ostatni miesiąc
wink2.gif
a dzidzia ładnie rośnie przez miesiąc podwoiła swoją wagę i waży teraz ponad 680 g. Tylko dalej wstydliwa i nie chce się ujawnić, czyli pewnie będzie niespodzianka - może to i dobrze
wink2.gif

I dostałam skierowanie na glukozę. No i mam aż trzy razy mieć pobieraną krew: na czczo, po godzinie i po dwóch. Wy też tak miałyście?
A i zaczynam "byczenie się" na L4. Może się wreszcie wyśpię
yes2.gif

reklama
Hejka dziewczynki!
I ja byłam dziś na wizycie. I wszystko ok. Szyjka super, ja przytyłam tylko 1 kilogram przez ostatni miesiąc
wink2.gif
a dzidzia ładnie rośnie przez miesiąc podwoiła swoją wagę i waży teraz ponad 680 g. Tylko dalej wstydliwa i nie chce się ujawnić, czyli pewnie będzie niespodzianka - może to i dobrze
wink2.gif

I dostałam skierowanie na glukozę. No i mam aż trzy razy mieć pobieraną krew: na czczo, po godzinie i po dwóch. Wy też tak miałyście?
A i zaczynam "byczenie się" na L4. Może się wreszcie wyśpię
yes2.gif

tak samo mialam z glukoza...

Do góry