reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

no to widzę że jest szansa :) wszyscy mi mówią, że chlopak bedzie..;D to jutro im pokaże, że sie mylą :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
alex2 nam lekarz powiedział, że najlepiej do 25 tyg pójść na 3d/4d, że wtedy najładniejsze zdjęcia.
myszka będzie dobrze, odpoczywaj jak najwięcej, trzymam za Was kciuki!
muro gratuluję synka:biggrin2: trzymam kciuki za jelito!
agusiaks gratuluję udanej wizyty :biggrin2: Kolejny nieśmiały dzieciaczek ;-)
Kasiia trzymam kciuki za dziewczynkę!

Dotkass a sprawdź mi bo wtedy zapomniałam Ci podać

Ja: 25
Mąż: 26

Bo to chyba na miesiące się liczy co? Jeśli na roczniki to ja też 26:-D

reklama
Dotkass ty powinnas kasowac nas za te wrozby:)

No i nie pamietam ktora sie dopytywala o badanie szyjki :-D
normalnie w pierwszej ciazy mialam za kazdym razem badanie ginekologiczne, teraz rowniez plus usg dowcipne.

info dla lezacych, lezcie bo to dziala u mnie w 3 tyg polegiwania, bo i wychodze na dwor i po domu pochodze, posiedze tez, wiec to nie jest az tak rygorystyczne lezenie... szyjka wydluzyla sie z 4,4cm do 5cm
wiec jeszcze raz krotkie szyjki lezec uczciwie prosze :*

Ja pytalam o szyjke:))) Dziekuje uspokoilas mnie z tym badaniem....a 4,4 cm szyjki to duzo...ja mam 2,8 choc wczoraj slyszlaam o dziewczynie co miala 1 cm i donosila do 38 tygodnia bodajze...

ja staram sie odpoczywac ile wlezie, nawet jak siedze to bardziej tak pollezaco...no zobaczymy w sobote co z ta szyjka..

Do góry