reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

tiramissu gratuluje siusiaka! :))

ale Wam zazdroszcze, ze juz znacie plec ;)))
co prawda u mnie to w sumie wiele nie zmieni, bo i tak pierwsze zakupy moze gdzies tak za miesiac zaczne, ale chyba taka zwykla ludzka ciekawosc mnie cisnie :-D

reklama
White_orchid, byłaś na warsztatach?? :):) Ja byłam, z części byłam zadowolona ale nie ze wszystkiego, mimo wszystko chyba się opłacało co? :)

miałam dzisiaj wizytę, wszystko ok, s co mnie zaskoczyło, to ponoć macica jak w 20tyg, a ja mam 17tydz.:szok:
No i schudłam 2 kg w tej ciązy, a przeciaz nie mam mdłosci i brzuszek już pokaźny.
Na wszelki wypadek mam TSH zrobić, czy to nie przez tarczyce, ale nigdy nie miałam z tym problemów.

Nef- ja mam podobną sytuacje ale lekarz powiedział mi że jak do 8 miesiąca się to nie wyrówna to znaczy że urodzę wcześniej a jak się wyrówna to znaczy że dzidzia rosłą troszkę szybciej ale ważne że wszystko jest ok.

Gratuluję udanych wizyt
Nef najważniejsze że z dzidzią wszystko ok, a te kg jeszcze nadrobisz

ja mam wizytę w przyszłym tyg, ciekawe czy będzie widać co między nóżkami się chowa

Nef; tarczyce sobie faktycznie zbadaj bo mi nagle w ciazy wyskoczyla a w kwietniu profilaktycznie badalam i byla norma. TSH nie jest diagnostyczne-czesto bywa pod kreska. FT3 i 4 jak sie nie mieszcza to dopiero niepokoi wiec jak cos sie nie spinaj ;-)

dzieki dziewczyny
mi się wydaje, ze mój organizm wraca do swojej normy
cały życie byłam bardzo szczupła, a po ciąży nie zgubiłam dodatkowych kg i zrobiłam się "normalna"(jakkolwiek to brzmi) bejbik zabiera mi to, co skumulowałam przy Gosi

reklama
Do góry