reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
Ella, Izunia Super wieści!
Agus Ale super muszą być takie 2 maluszki!! :-) Gratuluję!

aaa i Izunia ja mam czasem takie sny, że szkoda gadać ale wszystko na odwrót sobie odczytuję ( szczególnie te kiedy śni mi się, że mam synka haha :-p) dlatego nie ma się co przejmować bo to tylko sen :tak:

Agus, jak ja Ci bliźniaków zazdroszczę (no i trochę współczuję zarazem, bo to ciężko mieć dwójkę na raz, ale za to ile radości) no i gratuluje :tak:
Ja mam jutro wizytę, w końcu chyba wyleczyłam się z infekcji.

reklama
Hej :) ja już się co prawda z emocji uzewnętrzniłam na ogólnym, ale tu też skrobne kilka szczegółów z wizyty- tak jak pisałam ku mojemu zaskoczeniu czekamy na baby-boy'a :) po chwili szoku już się cieszę. :-DMa 12 cm długości, wszystkie parametry w normie, serducho bije jak trzeba. :-) Wygląda na to, że zdrowe maleństwo- tak się cieszę. Kolejną wizytę wyznaczoną mam na 4 grudnia. Maleństwo machało, żeby przekazać pozdrówka dla wszystkich!:tak:

Do góry