reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

No pewnie, nie ma nic piękniejszego. jak sobie przypomnę to od razu ciary mnie przechodzą. Ja mam prenatalne 1 października. Także jeszcze trochę czasu :)

reklama
Beti przykro mi, że jeden maluszek nie dał rady :( cieszę się że z 2im jest ok, niech zdrowo rośnie.
Dotkas już niedługo, trzymam kciuki by zrobili badanie usg.

no to krótka relacja z wizytty dzieciątko zdrowe świetnie się rozwija wygląda na 4 dni starsze niż jest (nie wiem jak ona to mogła określić) serduszko bije cudownie....
u mnie nadal krwiak więc dalej duphoston 3 razy dziennie wyniki z moczu okropne na razie do powtórzenia bo aż niemożliwe żeby było tak źle zwłaszcza że żadnych objawów zapalenia nie mam no ale jeśli bedzie źle no to furaginum dostenę no i przynajmniej morfologię mam oki no i na dalsze badania dostałam skierowane

Witam Kochane :-)
Gratuluje mamuśką udanych wizyt :-)

Ja już też po wizycie, widziałam moje maleństwo nawet zaczęło kopać nóżkami się wiercić, jak zeskanuję usg to wkleję... wg usg wychodzi na dzień starsze a termin porodu 13.04 i ma 2,9 cm :-D :-D :-D
Mam się zarejestrować na genetykę i następna wizyta 2.10... jestem taka szczęśliwa, bo tak się bałam tej wizyty... aha i dostałam luteinę 3*1 na 20 dni doustną bo lekarka powiedziała, że na wszelki wypadek bo brałam w drugiej ciąży

reklama
Ja już po wizycie. Fasolka ma ponad 3 cm i widziałam już piękne kształty bobasa! Serducho bije jak dzwon! ;-)

Wstawię później zdjęcie :)

Do góry