reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

Dziewczynki..przedstawiam wam moje dwa małe babelki :D:D
Jesteśmy w szoku, ale szczęśliwi:)

blizniaki.jpgblizniaki2.jpg

reklama
o ja dziś byłam właśnie u dr Wróbla na Podgórskiej :) spoko gość mi sie wydał i sporo zobaczył (z ta owulacja z lewego jajnika i tylozgieciem to mnie zaskoczyl;))
ja sie wybieram z kolei do dr Franczaka, bo duzo dobrego o nim slyszalam (jak przyjmowal na normalne wizyty to wszystkie dziewczyny ode mnie z pracy podobno do niego biegaly :-)). tyle, ze on robi usg na Bora, ale ja w sumie i na Bora i na Podgorska mam taka sama droge ;)

hejka, jesteś z krk? :) moim lekarzem jest właśnie dr Franczak, w pierwszym miesiącu leczenia zaszłam w ciążę :) więc mi pomógł i rzeczywiście miły i kompetentny :) on przyjmuje też na JAna Pawła przy Comarchu..:)
gratuluję maluszka :):) ...

Agus_86 super zdjęcia! To masz podwójną radość! Gratuluje!!Tez marzyły mi się bliźniaki:-D
white śliczny bąbelek!
Badania genetycznego trochę się boję ale mam nadzieję,że wszystko będzie ok. We wtorek wizyta i dowiem się kiedy to badanie będzie przeprowadzone :)

reklama
Po wizycie u Ginekologa:

Maluszek ma sie dobrze ,serduszko bije,dostałam skierowanie na hiv,toxo itp,USG genetyczne mam na 20 wrzesnia:) Małopłytkowacia mam problem ,ale dala skierowanie na wymaz krwi czerwonych płytek jak nie bedzie ok czeka mnie hematolog:/ Jestem zła na Siebie jak cholera bo nie zapytalam o L4 bo zamierzam od 1 pazdziernika isc do "pracy: i akurat w tym dniu mam nastepna wizyte boje sie ze mi nie da i bedzie lipa:/

Do góry