reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
Agus_86 - gratuluję :-) nie martw się tym, że nie znasz płci... ja w poprzedniej ciąży z 1 maluchem dowiedziałam się dopiero pod koniec 6 m-ca

katarinna -wiesz podobno to zależy od tego czy pęcherz jest pełny... jak miałam pusty to przez brzuch lekarz nie mógł dobrze zrobić usg

Nef -super

Karenka - powodzenia i trzymam kciuki bo ja też mam w tym dniu wizytę

pscółka i spółka - mnie też ginekologicznie nie badał

Oliwka 36 - a pokazywałaś wyniki już lekarzowi?? mam nadzieję, że przeciwciał mam bardzo dużo...

white_orchid -gratuluję

kroqka - ja też w środę mam wizytę -powodzenia

Bombek -powodzenia, mam nadzieję, że wyniki będą pozytywne

a ja wam powiem, że tak przebrnęłam przez wasze posty i opisy wyników i sama się zaczęłam denerwować bo ja w poprzedniej ciąży też robiłam toxo badania prywatnie i nigdy nie przechodziłam... dziś mama ma mi odebrać wszystkie wyniki... mam nadzieję, że będzie wszystko ok a jutro mam wizytę i badanie genetyczne więc kolejny stres echh...proszę o kcuki, chciałaby pochwalić się dobrymi wieściami

aznok ale Ci ładnie zmieniłam nick ale się smieję skąd ja to wymysliłam ;-)ankzoc jeszcze nie dopiero odebrałam wynik a do ginki ide 5.11
ankzoc, Bombek trzymam &&&&

Ostatnia edycja:
Bombek - trzymam kciuki. na pocieszenie powiem, że czytałam gdzieś na forum - chyba bliźniaków -że wynik ponad normę jeszcze nic nie przeświadcza i kobietka urodziła zdrowe bliźniaki.
Ja powiem Wam mocno zastanawiam sie nad tym czy robić ten test podwójny, bo co to zmieni? Tylko będę się denerwowała do końca ciąży, a ciąży przecież nigdy nie zdecydowałabym się przerwać nawet jakby wynik był fatalny. Czy któraś z Was decyduje się tego badania nie robić?

pscółka ja zrobiłam bo miałam skierowanie na NFZ ale powiedziałam sobie, że jeżeliby wyszło coś nie tak to zostałabym przy ciązy... jest takie powiedzenie... niech się dzieje wola nieba...

reklama
Do góry