reklama
Agus_86 - gratuluję :-) nie martw się tym, że nie znasz płci... ja w poprzedniej ciąży z 1 maluchem dowiedziałam się dopiero pod koniec 6 m-ca
katarinna -wiesz podobno to zależy od tego czy pęcherz jest pełny... jak miałam pusty to przez brzuch lekarz nie mógł dobrze zrobić usg
Nef -super
Karenka - powodzenia i trzymam kciuki bo ja też mam w tym dniu wizytę
pscółka i spółka - mnie też ginekologicznie nie badał
Oliwka 36 - a pokazywałaś wyniki już lekarzowi?? mam nadzieję, że przeciwciał mam bardzo dużo...
white_orchid -gratuluję
kroqka - ja też w środę mam wizytę -powodzenia
Bombek -powodzenia, mam nadzieję, że wyniki będą pozytywne
katarinna -wiesz podobno to zależy od tego czy pęcherz jest pełny... jak miałam pusty to przez brzuch lekarz nie mógł dobrze zrobić usg
Nef -super
Karenka - powodzenia i trzymam kciuki bo ja też mam w tym dniu wizytę
pscółka i spółka - mnie też ginekologicznie nie badał
Oliwka 36 - a pokazywałaś wyniki już lekarzowi?? mam nadzieję, że przeciwciał mam bardzo dużo...
white_orchid -gratuluję
kroqka - ja też w środę mam wizytę -powodzenia
Bombek -powodzenia, mam nadzieję, że wyniki będą pozytywne
a ja wam powiem, że tak przebrnęłam przez wasze posty i opisy wyników i sama się zaczęłam denerwować bo ja w poprzedniej ciąży też robiłam toxo badania prywatnie i nigdy nie przechodziłam... dziś mama ma mi odebrać wszystkie wyniki... mam nadzieję, że będzie wszystko ok a jutro mam wizytę i badanie genetyczne więc kolejny stres echh...proszę o kcuki, chciałaby pochwalić się dobrymi wieściami
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Bombek, trzymam kciuki
ankzoc, będzie dobrze, głowa do góry :-)
ankzoc, będzie dobrze, głowa do góry :-)
pscółka i spółka
Fanka BB :)
Bombek - trzymam kciuki. na pocieszenie powiem, że czytałam gdzieś na forum - chyba bliźniaków -że wynik ponad normę jeszcze nic nie przeświadcza i kobietka urodziła zdrowe bliźniaki.
Ja powiem Wam mocno zastanawiam sie nad tym czy robić ten test podwójny, bo co to zmieni? Tylko będę się denerwowała do końca ciąży, a ciąży przecież nigdy nie zdecydowałabym się przerwać nawet jakby wynik był fatalny. Czy któraś z Was decyduje się tego badania nie robić?
Ja powiem Wam mocno zastanawiam sie nad tym czy robić ten test podwójny, bo co to zmieni? Tylko będę się denerwowała do końca ciąży, a ciąży przecież nigdy nie zdecydowałabym się przerwać nawet jakby wynik był fatalny. Czy któraś z Was decyduje się tego badania nie robić?
reklama