reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
Oliwko to co doczytałaś na necie tyczy się tego, że w toczącej się chorobie IgG także rośnie...i dlatego normy muszą być przewidziane i na taką ewentualność...w toxo i różyczce oznacza sie dla tego i IgG i IgM, a w przypadku nie jesnych wyników robi się jeszcze tzw awidność...

Dziewczyny!Jestem taka szczesliwa!!!
W sobote byl slub a i tak przez caly czas myslalam tylko o wtorkowych badaniach...bardzo sie balam, jakis taki niepokoj...
Otoz malenstwo jest zdrowe, silne i bardzo ale to bardzo nieposluszne. Odwrocilo sie do nas buzka i za nic nie dalo sobie zmierzyc przeziernosci, musielismy troszke czekac. W efekcie poogladalismy sobie serduszko, lekarz obajsnil jak rozwija sie mozg, opisal cale nozki i raczki..Na tym etapie tak wiele widac, ze bylam zdziwiona:) POzniej sprawdzil przeziernosc, wszystko w normie...:)
Jak bede miala chwilke dolacze zdjecia Mrowki, powiem tylko ze to bylo pierwsze nasze wspolne USG i chyba nic tak nie zbliza ludzi, jak obserwacja takiego malenstwa, ktore jest efektem naszej milosci.
W ogole Male prawie nie ma miejsca, prostuje tylko sobie nozki, niesamowite jak rosnie....U mnie ma ok. 8 cm-nie moge uwierzyc...:)

Aaa i lekarz nie byl pewnien plci, powiedzial ze lepiej zaczekac i byc pewnym...do 21 tygodnia....

Wszystkim kwietniowkom zycze rownie udanych wizyt, bede za was trzymac jutro kciuki, widzialam ze pare ma badania na srode. Powodzenia Kochane:)

Dotkass dziekuje bardzo, kamien spadl mi z serca...Ja swojej ciazy w ogole nie czuje, bo ani razu nie mialam zadnych dolegliwosci a teraz to juz w ogole spokoj...wiec dobrze tak bylo sobie popatrzec i samej troszke sie uspokoic...A poza tym nadal nie wierze, ze to moje:)

reklama
hej dziewczyny ja jestem tu nowa:crazy: ale mam nadzieje że weżniecie mnie pod swoje skrzydła:-).
ja genetyczne mam 18.paż. i dopiero chyba po tym badaniu się uspokoję z moimi czarnymi myślami bo jestem straszną panikarą i pesymistką:-((wszystko co złe musi spotkać mnie). ale jak to się mówi musi być dobrze.byle do 18. pozdrawiam

.
17u9x1hpwd3w32hx.png

p19u3e3kdu8854w2.png

Ostatnia edycja:
Do góry