reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

dziewczyny gratuluje udanych wizyt!

ja tez dzisiaj byłam u gina i mój krwiaczek w macicy się ładnie wchłonął, zadnych wiecej plamień, jeszcze tylko skończę ostatnie opakowanie duphastonu i wsio. Dzidzio machał rączka na usg. Ja miałam teraz takie krótkie dopochwowe w celu sprawdzenia macicy pod kątem krwiaka, a na genetyczne musze się oddzielnie umawiać -najpóźniej do 19-stego.

reklama
ankzoc, nef gratuluję udanych wizyt :-)
Ja miałam mieszanie i lekarz powiedział, że Mała ułożyła się bliżej wyjścia i dlatego trzeba dowcipnie by lepiej zobaczyć. Obecnie ma dużo miejsca do pływania, więc kwestia gdzie w momencie badania się ułoży ;-)

Agus ja też jeszcze nie wiem płci bardzo sie cieszę z Tobą, że wszystko dobrze z dziećmi:-) i z Wami wszystkimi gratuluję każdej z osobna:-)
ja genetyczne miałam przez brzuch jak zeskanuję to wkleję zdjęcia

witajcie;) ja z racji wieku swojego (prawie 40 lat) mam przed sobą wizytę u genetyka (10.10 tj.środa) i pewnie będziemy umawiać termin amniopunkcji, także trochę się boję, ale leczę się w Genomie w Rudzie Śl. a opinie o tamtejszych lekarzach są dobre, więc staram się być dobrej myśli, ale i tak się boję, pozdrawiam ciepło

witajcie;) ja z racji wieku swojego (prawie 40 lat) mam przed sobą wizytę u genetyka (10.10 tj.środa) i pewnie będziemy umawiać termin amniopunkcji, także trochę się boję, ale leczę się w Genomie w Rudzie Śl. a opinie o tamtejszych lekarzach są dobre, więc staram się być dobrej myśli, ale i tak się boję, pozdrawiam ciepło
trzymam kciuki, napewno będzie wszystko dobrze, a to Twoje pierwsze dziecko? napisz coś więcej o sobie tu https://www.babyboom.pl/forum/kwiecien-2013-f472/poznajmy-sie-59967/

reklama

Wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki i witam wśród kwietniówek :-)

Do góry