reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
Ella1 piękny noseczek :) śliczna kruszynka

Izunia u nas na badaniu pani doktor pokazała nam coś między nogami i powiedziała że tak na 70 % chłopak. A badanie miałam 12 tydz i 4 dni.

katarina
super same dobre wieści

antaq, oliwka
gratuluję :)

white - trzymałam kciuki :) i widzisz wszystkow porządeczku bardzo się cieszę

yoohoosek - moje badania prenatalne (mimo że mam dość dużo tłuszczyku) było przez powłoki brzuszne.

Antag , white Piękne maluszki!

Ja też dziś miałam wizytę tym razem przez brzuch było badanie ;-) Dzidzia sobie machała głową i rączkami! Ale dopiero następnym razem dowiemy się czy jest Antkiem czy Antoniną :-p

ech nie będę gratulować każdej z osobna bo wiadomo, że jak piszecie dobre nowiny to aż miło się czyta! Super, że maluszki pięknie rosną fikają... zdjęcia - każde wyjątkowe... ja mam wizytę 10.10 mam nadzieję, że również będę mogła się podzielić z wami dobrymi informacjami :-)

Dziewczyny, ja też już po i wszystko w porządku :-) rączki, nóżki są, przezierność prawidłowa.Miałam liczone szacunkowe ryzyko wad genetycznych wy też? Wyszło 1: iluś tam tysięcy wiec super. Jedn maluch spal a drugi fikał, gin kazał mi zakaszleć i wyobraźcie sobie mały się obudził hehe, takie to delikatne dziecię :-D Powiedział że płci nie jest w stanie sprawdzić, że to wykluczone..hmm dziwne skoro niektóre z was już wiedzą..szkoda ale najważniejsze że dzieciaki zdrowe :tak:

Załączniki

• 3mies.jpg
    3mies.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 56
szczerze to ja tam nic nie widze ;-) ale i tak ci gratuluje !!!! ja zawsze marzylam o blizniakach !!!! nawet myslalam ze teraz beda, i kazalam gin szukac 2 serduszka, no ale nie kazdy jest az takim szczesciarzem ;-)

reklama
U mnie USG genetyczne było robione dokładnie w 12tyg+1 i było całkowicie "przezbrzuchowe". Swoją drogą ciekawe z czego wynika, że jedne mają tak, a inne dopochwowo albo styl mieszany?

Dzisiaj byłam w szpitalu gdzie pobrali mi hektolitry krwi na test podwójny (chyba tak się to nazywa), w efekcie cały dzień śpię, ledwo się zwlokłam żeby Młodocianą z przedszkola odebrać.
Wyniki testu najwcześniej za tydzień, ale jestem pełna optymizmu.

Do góry