reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

I ja już po USG. Wygląda na to, że kolejny uparciuch mi rośnie, bo cały czas się zadkiem do zdjęcia ustawiał. Badanie więc trochę trwało, i dr się musiał nagimnastykować, ale ostatecznie wszystkie markery w porządku więc wieeeeeeelki kamień spadł mi z serca.
Płci pan dr nie stwierdził, bo ciężko po zadku rozpoznać;-). Może następną razą. Za to pooglądałam sobie jak mały wiercipięta skacze i kręci się na wszystkie strony, macha wszystkimi łapkami. Mój małż też zresztą zachwycony, mówi,że dopiero teraz do niego dotarło:-).

W piątek reszta badań i na razie koniec z lekarzami mam nadzieję.

reklama
photo.jpg
Rośnie sobie moje malestwo :) ma już ładnie 6 cm. I jaki grzeczny bąbel! ułożył się idealnie do badania :)

Antag piękne maleństwo ;-), white_orchid wszystko bedzie dobrze i jutro pokażesz nam tu swojego bąbelka

Dziewczynki mam pytanie do mamuś chłopczyków, czy na tak wczesnym etapie jak 12 tydz było cos widac na usg ?
Tzn. mam na mysli siusiaczki, bo ciagle mnie to męczy, czy to możliwe zebym własnie to widziała ostatnio :zawstydzona/y:

ticker.php

ticker.php

Antag śliczny bąbelek :-)

Ja już po genetycznym... lekarz powiedział, że wszystko wygląda dobrze, nosek i to z karkiem :-D serduszko bije ładnie miarowo, przepływ krwi prawidłowy... wyniki z krwi i opis usg za tydzień do odbioru...
Dzięki Kochaniutkie za trzymanie &&&:-)

reklama
Do góry