reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
Beti - super :) Moje gratulacje!

Nie wiem czy pamiętacie, ja dziś miałam mieć "dogrywkę" mojego USG w celu obejrzenia noska. Wszystko jest ok i kość nosowa obecna. Maluch urósł w ciągu tygodnia 1,6cm i ma 7,6cm :-) Posłuchałyśmy serducha i wszystko git. Pani dr. rzuciła okiem mu między nóżki, ale powiedziała, że dopóki nie jest pewna to nie mówi więc się dopwiem dopiero na kolejny usg po 18 tyg:sorry: Tymczasem dostałam jeszcze fotkę gratis z dnia dzisiejszego więc wrzucam moje bejbe pysiaczkiem z profilu:-D
Zobacz załącznik 504432
Jutro wizyta u mojej gin prowadzącej- mam jej pokazać ten wynik.

Witam jeszcze raz :) i gratuluje cudownych wieści z wizyt i pięknych bąbelasków :)
U nas po wczorajszej wizycie tez super, prenatalne pokazały ze wszystko jest w jak najlepszym porządku i dzidzius ma sie dobrze :) jak juz pisałam na głównym, jest bardzo prawdopodobne ze będzie synuś ale to narazie przypuszczenia lekarza, no zobaczymy czy sie potwierdzi za 4 tyg.

Oto nasze maleństwo :)

20121003_154101.jpg

ticker.php

ticker.php

Ostatnia edycja:
reklama
beti84 hahaha ;) oj poważna ta mina, i chyba uparciuch będzie z tego naszego bąbla . Zero wspolpracy podczas badania, hihihih, ginek sie nagimnastykowal zeby wszystko zbadac . Ja w sumie tez .

ticker.php

ticker.php

Do góry