reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
Przedstawiam naszą kruszynkę :)
dotkas to wpisz proszę :tak:, oprócz płci odrazu też imię Julianna :-)
IMG_8217_1.jpg

Przedstawiam naszą kruszynkę :)
dotkas to wpisz proszę :tak:, oprócz płci odrazu też imię Julianna :-)
Zobacz załącznik 503243
ok, będziesz jako pierwsza Mamusia oczekująca (prawdopodobnie) na dziewczynkę, bo dwie już mamy na chłopców, a tak naprawdę jest ich więcej :tak::-)...no i śliczna kruszynka, chyba mocno Jej po oczach świecił tymi promieniami USG :-D

reklama
noo to dziewczyny ja juz po wizycie :D
wszystko u nas ok, cytologia zrobiona ;d hehe
lekarz nie chciał robić usg, ale mu powiedział;am ze tylko płeć to zrobił :D
noo więc wstępnie na usg widać cztery kreseczki czylii :D DZIEWCZYNKA :D
ale jak to moj lekarz powiedział, ze dziewczynke to trzeba ze razy potwierdzić jeszcze
bo dzieczynka w chłopaka sie zmienić moze :D za to chłopak w dziewczynke juz raczej nie :p

więc wstępnie będzie druga córa :D ale będziecie wiedzieć tylko wy :p okaże sie za miesiąc czy sie coś zmieniło :)))):-D

Dorotka: mozesz mi zmienić na liście ze dzieczynka wstępnie :p

aaa no mój mąż nie traci nadziei i cały czas mi powtarza ze dziewczynka moze sie jeszcze zmienić hehe :p
aa co tam :p mi obojętne :p juz nawet byłam przekonana ze chłopak bo mam ochote na słone :p

Do góry