kasiek23
Fanka BB :)
monic nie wiem jakiej grubosci, nikt mi nie mierzyl tylko pytalam sie M jak moja blizna a on ze jej prawie nie widac. A gin za kazdym razem pyta sie jak rodzilam poprzednio. O normach w ogole nie slyszalam. To musi byc okreslona szerokosc blizny zeby sie zakwalifikowac do sn lub kolejnego cc?!?
izunia ja sie wystraszylam bo jestem nie dosc ze niska to bardzo drobna a dzidzie mam bardzo duza (moj M jest 2 razy wyzszy i szerszy ode mnie) i jak sie rozpycha to bardzo ale to bardzo mnie boli i nawet gin po ostatnim USG sie troszke przestraszyl ze blizna na macicy moze za bardzo sie rozciagnac (przynajmniej tak mi powiedziala) i jak tylko cos sie bedzie dzialo w podbrzuszu to mam natychmiast jechac na IP.
jak to mowia co gin, co szpital to inny obyczaj
izunia ja sie wystraszylam bo jestem nie dosc ze niska to bardzo drobna a dzidzie mam bardzo duza (moj M jest 2 razy wyzszy i szerszy ode mnie) i jak sie rozpycha to bardzo ale to bardzo mnie boli i nawet gin po ostatnim USG sie troszke przestraszyl ze blizna na macicy moze za bardzo sie rozciagnac (przynajmniej tak mi powiedziala) i jak tylko cos sie bedzie dzialo w podbrzuszu to mam natychmiast jechac na IP.
jak to mowia co gin, co szpital to inny obyczaj