reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

No własnie hehehehe nasze bąble same wiedza kiedy będą gotowe.Ja jeszcze do tego wchodze i schodzę na trzecie pietro z zakupami czy nawet synka mam na rekach i go wnosze na 3 pietro i co guzik nic to nie wpływa na pojawienie sie skurczy

reklama
Jestem po USG Marcelka:

Jesli chodzi o nerke jest powiekszona ale stoi przy 8mm a nie 16mm jak opisał tamtem lekarz ,ale...jest moczowód powiększony wlasnie do 16mm i o to mu zapewne chodziło.Ze wzgledu iz Marcelek ma zastój w tym moczowodzie i ciezko mu zrobic siusiu(choc robi bo wody sa ok) to dostalam zezwolenie na Indukowany poród no i ze wzgledu na wage bo młody wazy 4300g
shocked.gif
nie ma co przedluzac ciazy...Wiec jutro mam sie stawic na IP z tym badaniem i powinni mnie przyjac na patologie..wiec z rana jedziemy z M i moze podejma decyzje co dalej z nami:/

ja dziś po wizycie kontrolnej, ale usg dopiero jutro i ktg też. ciesze się bo ostatnie usg miałam w 30 tc , a chciałabym wiedzieć ile maluch waży i jak tam u niego:-) przewidywany termin cc 22.04, choc powiem szczerze że liczyłam na wczesniejszy, ale cóż, zobaczymy jeszcze jutro.

a i żelazo muszę łykać bo hmg spadła do 10, przez co gin straszył mnie przetaczaniem krwi- wrrrrrrrr, :confused2:

reklama
Do góry