reklama
Gratuluję udanych wizyt i tych mniej udanych.
Felidae, ale masz wymagania
Phelaniu, wiele z takich schorzeń znika samoistnie po porodzie, więc nie ma pewności, że tyle bedziecie w szpitalu. Poza tym, przy stwierdzonym wodonerczu powinnas zostać skierowana na dodatkowe badania. I z kolejnej strony, to jest tak, że lekarz mógł coś źle zmierzyć, więc nie zamartwiaj się zanadto, choć wiem, że to trudne. Jeśli jednak diagnoza sie potwierdzi, to mały dostanie antybiotyk i po krzyku.
Felidae, ale masz wymagania
Phelaniu, wiele z takich schorzeń znika samoistnie po porodzie, więc nie ma pewności, że tyle bedziecie w szpitalu. Poza tym, przy stwierdzonym wodonerczu powinnas zostać skierowana na dodatkowe badania. I z kolejnej strony, to jest tak, że lekarz mógł coś źle zmierzyć, więc nie zamartwiaj się zanadto, choć wiem, że to trudne. Jeśli jednak diagnoza sie potwierdzi, to mały dostanie antybiotyk i po krzyku.
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Bishopko,Aisak- martwi mnie to ze tal szybko urosło o polowew 35.tc bylo 8mm a teraz 16mm.
Bishopko-chcialabym zeby tak bylo ale wole byc tej gorszej mysliniz pozniej nie wiadomo co bedzie...
Bishopko-chcialabym zeby tak bylo ale wole byc tej gorszej mysliniz pozniej nie wiadomo co bedzie...
Smile_
Antek, Franek i Staś
Phel - trzeba byc dobrej mysli. A co jak lekarz sie pomylil? Przeciez na ostatnich wizytach nic sie juz nie powiekszalo. Bedzie dobrze! Nie takie rzeczy lekarze wykrywali i sladu po nich dzieciaczki nie maja
Phel co by nie było , ważne że wiecie już i można działać. A jest szansa, że to nie będzie wpływać negatywnie na rozwoju małego przez wiele lat. Michał ma torbiel na nerce a na razie nigdy jeszcze nie miał infekcji układu moczowego, za to wykańczają nas górne drogi oddechowe... więc trzymam kciuki za błyskawiczną diagnostykę po porodzie i lepiej, że chcą od razu, bo jak wyjdziecie ze szpitala to wszędzie w kolejkach będziecie czekać :-(
eevciaa88
Fanka BB :)
Phelaniu Moja Kamilka miala wodonercze. Wykryto je u niej dopiero po urodzeniu. To bardzo czesta wada u noworodkow i najczesciej nic nie trzeba z nia robic bo dziecko rosnie i problem znika. Tak bylo u Kamilki . Pomiarami sie nie przejmuj bo wiadomo inny lekarz/inny sprzet i juz mm moze byc wiecej/mniej. Badz dobrej mysli
reklama