reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
ypra - o kurcze. Dobrze, że gin wykryła małowodzie. Teraz jesteś pod opieka specjalistów to tylko czekać do rozwiązania..

Porównywałam własnie wagę Antka z życia płodowego do wagi Franka.. Antek jakieś 200-300g zawsze do przodu. Jest szansa, że będzie dzidz mial cos koło 3000g przy porodzie.

Ostatnia edycja:
ypra o kurczę, ale w szpitalu będziesz pod kontrolą. Można jakoś wpłynąć na ilość wód? Może więcej pić?

Ella trzymam kciuki żebyś dotrwałą do cesarki< to już naprawdę niedługo!

Bombek Cieszę się, że podchodzisz na luzie. Ja też się tak staram, bo lekarze za dużo mówią, a ciężarne za dużo myślą i idzie zwariować. Trzymam kciuki, żeby było dobrze.

Bishopka mi gin kiedyś powiedział, żeby na bakterie w moczu nie patrzeć, bo to nie one świadczą o stanie zapalnym czy zakażeniu. Jak jest dużo bakterii, to prawdopodobnie twoja próbka moczu za długo leżała przed badaniem i tyle. A jak coś się naprawdę dzieje, to widać po innych parametrach.

Bombek trzymam kciuki, jeszcze troszkę
margot gratuluję wizyty:-)

Anezram gratuluję, dzidziolek duży, moja to kruszynka do Twojej:-)

xmenka trzymam kciuki, będzie dobrze

ypra oj... trzymam kciuki, koniecznie pisz co i jak u Was... a ja zmierzam się trzymać jak najdłużej... mnie straszą od 30tc, że urodzę szybciej a tu już prawie 36 kończę heh :-D

ypra to czekamy na wieści, Teraz już w miare bezpiecznie. we wcześniejszych tygodniach w krytycznych sytuacjach wiem, że uzupełniają...
ja jutro sie dowiem czy ok z wodami, ale ostatni były w normie.

Ella trzymam kciuki...kumpela tak n ie chciała CC ze az sie chciała do kogoś umówic na obracania dzidzi :szok: chociaz ja nie wiem czytakie cos sie robi. Wyczytała, ze jak sie na kolanach coś robi w pozycji na 4 to dzidzia ma wiecej miejsca na obrót. i kombinowała tak,że młody fiknął i został w poprzek za to wody zaczeły sie sączyć. wiec chyba niema co kombinować...Wszystko dobrze sie skonczylo na szczescie urodzila naturalnie bo z CC niezdazyli chociaz juz ją wieźli

Ypra 36tc to juz zupelnie bezpiecznie dla Malej, wszystko co sie mialo wyksztalcic i dostosowac do zycia po drugiej stronie brzusia juz gotowe;-) jedynie moze troche tluszczyku brakowac, ale to nie problem:-)
Glowa do gory moze Mala chce na zajaczka juz prezenty zbierac;-)

Dzięki dziewczyny za uspokojenie mnie :happy2: Może faktycznie, tak jak pisze Smile zabrudziła się próbka, albo jak pisze Nef, zbyt długo leżało to w laboratorium, bo w domu pobieram i jadę, więc nie trzymam długo.
Margot, co do picia, to ja pija mega wielkie ilości :szok: a potem tylko sikam :-D
Oliwka, to już niedługo :szok: fajnie...
xmenka, trzymamy kciuki, musi być dobrze.
ypra, najważniejsze, że małowodzie wykryte, jeśli bedzie taka konieczność, to czasami uzupełniają wody. Trzymam kciuki za Was &&&

reklama
Do góry