reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
Cześć dziewczyny :-) jednak zostaję w domciu z całkowitym nakazem leżenia, na razie dają leki tylko a jakby nie pomagały i coś się zaczęło dziać to do szpitala, jak leki pomogą na skurcze i szyjka się uspokoi to kontrola za 2 tyg, także dostałam ten fenoterol i isoptin osłonowo i mam brać co 6 godzin tabletkę, to chyba jednak nie jest aż tak strasznie :-)
a i Pani dohtoorka powiedziała, że dobrze by było jakbym wytrzymała jeszcze 4 tyg

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt!!!:tak: Ciesze się że udaje się ominąc szpitale a co do leżenia to i ja plackiem leżę, zwłaszcza że od 2 dni brzuch daje w kość u mnie ostro mimo leków:no:
Pozdrawiam Was wszystkie!

Oliwka lez kochana, szewki zakladaja przed 30tc o ile pamietam dlatego mnie dali sterydy i uwalili w lozku. Oby do 34 bo wtedy dzieciatko juz ma uksztaltowane plucka i jelitka, przez kolejne tygodnie juz tylko dobiera tluszczyku ;-) ale to i po tej stronie da sie zrobic.

reklama
Do góry