reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
Dziewczyny, trzymam kciuki za wasze szyjki co by się nie skracały, i żeby brzuszki nie twardniały!
U mnie odpukać wszystko w normie, a brzuch twardnieje tylko przy orgazmie :zawstydzona/y: ostatnio nawet zdarza się że się budzę w środku nocy i..:szok: chyba rzeczywiście libido wzrasta w tym II trymestrze hehe...

Królewna, ale masz dużą dziewczynę, będzie dobrze :tak: macie pretekst żeby leżeć niech reszta się wami opiekuje;-)

krolewna ale ta Twoja niunia duża :tak: kilo to już konkret, będzie good :-) ale wiem że to się wściec można, nie dość że się ma szkrabka biegającego wokół to człowiek chciałby tak normalnie i świętami się nacieszyć i wyprawką i wszystkim.. w sensie że takie drobne prace z tym związane dają kupę satysfakcji a tu doopa bo mało cokolwiek robić można... no ale.. co zrobić :-p a Ty chyba leżałaś też z córcią w ciąży? wiesz... grunt że w domach sobie poleżeć możemy, jakby tak się okazał przymus szpitalny to porażka

zonqa gratuluję udanej wizyty. Oby tak dalej

monic super, że cukrzycy nie ma. No i gratuluje potwierdzenia chłopczyka

królewna nie stresuj się, tyko słuchaj lekarza. Musi być dobrze.

pscółka i spółka - mam nadzieję, że już lepiej... wiesz takie bakterie lubią nawracać

Tasia001 - super, że wizyta się udała :-)

Ella1 - ty to kochana się nalatasz po tych lekarzach, no ale najważniejsze że wszystko jest pod kontrolą

Oliwka 36 - hihih twój maluch to dopiero zagadka :-D

asia25 - gratuluję udanej wizyty i córeczki

Pchla_Szachrajka - super wiadomości, każdy widzi to co chce :-D Wiesz że to nie koniecznie musi ci brzuch twardnieć a np maluch bardzo się rozciągać i wypinać jakby właśnie brzuch twardniał

iza876 - gratuluję córci

klaudia011 - gratuluję udanej wizyty

Izunia23 - gratuluję udanej wizyty

teva - to super

aisak_85 - gratuluję synusia

monic_ - super że masz już za sobą glukozę, u nas też nie pozwalają cytryny i gratuluję udanej wizyty

catty29 - dbaj o siebie

madan mam nadzieję, że bóle miną

alex2 - kochana twardy brzuch to tak jakbyś mięśnie napięła na pewno byś czuła

zonqa - gratuluję udanej wizyty

krolewnazmarcepana - przykro mi :-( wypoczywaj

zonqa gratulacje, fajnie że to maluch Ci tam wierci dziurę w brzuchu ;-)
monic super wieści, dzięki za życzonka i Tobie również dużo zdrówka, wesołych i rodzinnych Świąt :biggrin2:
królewna jeszcze troszeczkę, leż kochana :tak: o jaka już duża 30cm to już po półmetku, super że wsio ok z córcią!!!
margot dzielna dziewczynka :biggrin2: u mnie paw już był blisko, ale się powstrzymałam :-p
agus hehe szalejesz maleńka ;-) ja niestety mam zakaz ale niestety nie z mojego powodu tylko K przyplątał się gronkowiec i to właśnie tammmmmmmm :-p i doopa z bara bara !!!
ankzoc to ja cały czas tak mam :-D bo napinam :-p ale nie boli !!!

wow krolewna dorodna dziewczyna w Tobie rosnie :-)

mi po wczorajszych wynikach badan (pomimo diety zelaznej :-p) wyszla anemia :baffled: zobaczymy za tydzien co mi ginka kaze lykac... na szczescie z toxo ok. jeszcze czekam na przeciwciala RH...

a dzis bylismy na usg 4d :biggrin2: maly mezczyzna potwierdzony po raz czwarty :biggrin2: to to juz chyba nie moze byc pomylka :-D
poza tym wszystko sie pieknie rozwija:) glowka jest gdzies na dole (prawdopodobnie mi nia w pecherz naciska czasami, dlatego po powrocie z kibelka czasem czuje, ze dalej chce mi sie siusiu :-D), nozki nad pepkiem (oj czuje te kopniaczki :))
poza tym waga 566 g, a na zdjeciach takim pulpecikiem mi sie wydaje :-D te pysie i raczka taka tlusciutka :-D
kochany moj :D

buzia - Kopia.jpgłapcia 2.jpgpopijam sobie.jpgspaaać.jpgspaać 2.jpg

reklama
Do góry