reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
no mi wywróżyła chłopca hehe zobaczymy jak to będzie:-D następna wizyta już u swojej ginki 8.01 trochę mnie martwi ten żołądek ale staram się nie przejmować

Oliwka- spokojnie- mojej Julci na usg pęcherza nie było widać bo....się maleńka postanowiła wysiusiać przed badaniem ;) a juz przy nastepnym usg wszystko na miejscu, więc spokojnie- może twoja "kinder niespodzianka" to mały łakomczuszek i za dużo wód płodowych się opiła więc i żołądeczek ciut większy bo pełny hihi:-):-D A na serio to spokojnie- 3mma kciuki zeby było ok.

a my już po wizycie. wysiedziałam się godzinę w poczekalni:cool2: ale najważniejsze że wszystko jest ok. :-)
co do jelita to gin stwierdził że często się zdarza u zdrowiutkich dzieci, rodzą sie zdrowe i w żaden sposób nie rzutuje to na ich zdrowie. mamy [powtórzyć bad prenatalne w 30-tym tc. wtedy sprawdzimy jak się sytuacja roziwnęła. powinno to zniknąc przed porodem.:-)

Phel super że wizyta udana:biggrin2: a bakterie się wytępi :tak:
ja teraz siku + posiew (ale to przez gronkowca mojego K, całe szczęście zrobiłam wymaz z szyjki i jest ok), toxo, glukoza, morfologia!

Oliwka
no super wieści:tak:, a na 2d czy 3d takie dokładne badanka miałaś??? Świetnie Dawidek/Sabinka się kamufluję, wychodzi taki/a Dawinka albo Sabidek:biggrin2:
Muro gratuluję udanej wizyty :-D

Trzymam kciuki za wizyty i badanka ;-)

Oliwka gratuluję i w ogóle wszystkim brzuchatkom gratuluję wizyt

Ja też po wizycie, jak si okazało te bakterie w moczu nie takie złe i mam się nie przejmować, wszystko się wytępi
Malutka waży już 550 gram i wygląda mu na tydzień starszą :tak: hmmm czyżby pierniczki świąteczne jej smakowały :szok: Natalka nam rośnie że hohoho :tak:Następna wizyta po nowym roku 2.01 o ile nie będzie końca świata

Rozmawiałam z lekarzem na temat porodu. Mówi że otwiera szpital w Będzinie, jakieś 30 km ode mnie ale mówi że dogadamy się jak już będzie czas. Mówi że byłaby kameralna atmosfera i na pewno byłabym zadowolona. tTakże jak będę coś więcej wiedziała to dam Wam znać.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry