reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

EFBW 222 g tak to masa ciała . Mnie tez to przeraża dopiero 15 grudnia idę na prenatalne także bede wiedziała wiecej. . Może po prostu gin z NFZ walnela gafe:zawstydzona/y: a ja sie zamartwiam:(

reklama
No to i my wróciliśmy z wizyty. Dzidziuś zdrowy, dla odmiany dziś odwrócony do nas tyłeczkiem ale chyba mi się przeistoczył w Antka..:-p Lekarz powiedział, że chyba coś dynda ale pewien nie jest..M jest w 7 niebie i już wszystkim mówi, że będzie miał syna :-p

white Gratuluję synka, super zdjęcia!
Pchla Gratuluję wizyty, ja to bym nie dała rady z tą płcią bo jestem taka ciekawska :-)

No to i my wróciliśmy z wizyty. Dzidziuś zdrowy, dla odmiany dziś odwrócony do nas tyłeczkiem ale chyba mi się przeistoczył w Antka..:-p Lekarz powiedział, że chyba coś dynda ale pewien nie jest..M jest w 7 niebie i już wszystkim mówi, że będzie miał syna :-p
:-D:-D:-D gratuluję udanej wizyty, czyli co chłopak jednak??? tzn że znów moje krwawe wyliczanki się sprawdzają? ;-)

aaa19 gratuluje synka! :-) dzis widze troche dzien poznawania plci ;) jeszcze pare dziewczyn mialo miec dzis wizyte wiec moze wiecej bedzie tych objawien :-D

BPD 42 mm, HC 137 mm, FL 27 mm, AC 114 mm no i EFB 222 g. I to CRL 0,6 ale przy CRL nie ma nawet napisanego tyg ciazy

podam ci dla porownania wyniki mojego synka z 18t0d:

BPD 4,22 cm
HC 14,89cm
FL 2,56cm
AC 13,72cm
u mnie waga to EFW i wynosi 241g

wiec jak na moje oko te wyniki wygladaja jak najbardziej ok. oprocz tego CRL ktorego u mnie zwyczajnie nie ma ;)

reklama
Do góry