reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Ewa & Kubuś

My mieliśmy ten sam problem, wystarczy że kupisz na Allegro przedłużacz do pasów (50-80 zł) lub Twoj mąż wytnie środkowy pas i sam zrobi przedłużke, jest na jakiejś stronie opisane i podobno to bezpieczniejsza opcja bo sam wie jak mocno zabezpieczy ten pas....

reklama
herbatita dobrze mowi! polac jej! :-D

a przeca mowilas, ze jedna ci kupi kuzynka. to nie mozesz wziac od kuzynki apple, a samej kupic fruta albo odwrotnie?

a teraz mi pomozcie!

znalazlam takie:

snoopy: POŚCIEL DO ŁÓŻECZKA SNOOPY 100/140 100x140 (1481108022) - Aukcje internetowe Allegro

kubus (ale nie lubie kubusia!) - POSCIEL NIEMOWLECA Kubus Puchatek DISNEY BABY BLUE (1482832504) - Aukcje internetowe Allegro

ta jest sliczna - jest tez w wersji zielonej i ta bym chciala, ale nie wiem, czy babka bedzie miec jeszcze:

dk*GAIA&KO*komplet pościeli 100x140cm *0301* (1486795833) - Aukcje internetowe Allegro

i paseczki - do nich moge dobrac falbanke pod lozko - 2 elementowa pościel PROMOCJA**BABY-RAJ**135X100 (1474157388) - Aukcje internetowe Allegro te zielono-turkusowo-bezowe

no i ten super komplet, tylko nie chce juz ochraniacza! po kit mi drugi! tamte wszystkie po ok 30-50zl, a tu 110..

Gluck-Warner Bros 503 - nowa pościel dla maluszka (1493791384) - Aukcje internetowe Allegro

ta ladna tez (zielona):

KOMPLET HAFT DO ŁÓŻECZKA 100X135 WYPRZEDAŻ (1486125958) - Aukcje internetowe Allegro

mam problem :-(

więc tak: mnie osobiście powalił kubuś ale ja uwielbiam kubusia, więc to się nie liczy ;-). Ta w paseczki mam wrażenie że jakość taka jak tej mojej, więc taka sobie, może lepiej nie ryzykować. Warner bros jest bombowa!!!! Snoopy ładna, ale te błękity strasznie chlodne są, takie mało przytulne i haft śliczny. Więc jak nie lubisz kubusia to moje typy dla Ciebie: warner bros albo haft, z tym że haft o wiele tańszy, więc ...

no wzięła bym tego kubusia ale ochraniacza nie ma w zestawie, a moj nie będzie do tego pasował... :wściekła/y: i co narobilaś babo jedna!!!!!

Ostatnia edycja:
taki problem to nie problem

biało - niebieski snoopy jest odjechany;) taki cool no mnie się podoba!

paseczki też mogą być, ale nie mają tego czegoś co do mnie ma przemówić!!

a przemówił do mnie snoopy:)

kubuś beee już dwóch chłopaków pewnie na nich odchowałaś, wrzuć na loose;)

a którą pościel wybrała morgaine?

tego dowiecie się w następnym odcinku :p

EDIT: moim skromnym zdaniem te hafty będą tandetne bardzo...
no a warner bross drogi, no bo jak masz już ochraniacz

a i kuzynka mi kupi jedną pościel, to po cholerę mi jeszcze piąty komplet??!!

Ostatnia edycja:
ducha - a co tam, jak ton ie bedzie pasowal??? przeca ochraniacz twoj jest bezowy/ecru, a tam duzo elementow ecru na tej poscieli! zrob sobie prezent z okazji urodzin dziecka - i kup posciel, bo ty to bedziesz prala, prasowala i patrzyla i w dzien i w nocy. a 50zl + przesylka za usmiech na buzi mamusi to naprawde nieduzo, a dziecko w poscieli spi pare lat - Fiol juz 4,5 roku. oczywiscie juz mu wymienialam, ale co chwile toto prane.

dzieki za opinie.. dla mnie warner jest super, no ale taki drogi.. a haft ok, tylko boje sie, ze nie dopasuje mi sie kolorem wcale!

a blekity w sumie lubie, moj trzeciorodny ;-) nie ma chyba nic niebieskiego do ubrania, wiec moze choc posciel by mial ;-) ale tez mi nie pasuje do ochraniacza :-( buuu

no koszmarrrr

morgaine
, no wlasnie, te paseczki takie jakies.. no.

a którą pościel wybrała morgaine? tego dowiecie się w następnym odcinku :p

małpiszon wredny! Teraz musze iść coś zjeść bo nie wytrzymam w niepewności do następnego odcinka i bez sensu bo nawet w świecie seriali nie piszą skrótu następnego odcinka pościelowego...

:-p:laugh2::cool2:

kto odważy się obstawić, no kto?

co do aenye to obstawiam snoopiego, pal licho ochraniacz, snoopy jest cool i nie masz dużo niebieskiego dla trzeciorodnego! tani jest, a 50 zł za uśmiech mamy, niedużo:-p

edit: snoopy wygrywa z tym ostatnim królikiem

reklama
morgaine, ja obstawiam frutę! stawiam pączka!

aenye, teraz w porównaniu do tamtych to królik nudny siakiś...

Do góry