reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

morgaine, ja tez sie ciesze jak przy pierwszym ;-) nawet chyba bardziej (choc wtedy sie nie moglam doczekac, teraz wole odwlec - im pozniej urodze tym wiecej czasu dla siebie :-D) - bo przy fiole malo kasy, duzo wyrzeczen, duzo obaw, jak to bedzie, i czy sobie jako rodzice poradzimy (ja 23l, D 22l, na studiach oboje + D jakies fuchy na czarno). i tez sie nie moge doczekac trzeciego synusia, malenki kochany chlopczyk mamuni :-) a ludziom, co sie dziwia, ze az 3.. sie smieje w twarz i wypinam dumnie brzucha!

herbatita
, czy ja dobrze widze, ze kupilas 4 dwuelementowe posciele do lozeczka!? i jeszcze poranek i jeszcze do wozka????? jesli tak to owszem, przegielas :-D :-D :-D (choc morgaine ma na ten temat inne zdanie :-D)

morgaine,
ja nie robie zadym tylko grzecznie sie dopominam o swoje ;-) ja zawsze pisze takim ladnym tonemi dzien dobry na poczatku, pozdrawiaam serdecznie, wszystko piknie ladnie po polsku i ludzie mnie tez traktuja powaznie :-)

reklama
aenye dokładnie tak jak napisałaś, przegięłam na maxa;-) no ale przecież czymś trza było szafeczki zapełnić i córcie po rozpieszczać, a teraz poluje na zabawki bo coś tak ubogo w tym pokoiku; poza tym to moje pierwsze dziecię i chyba nie umiem się opanować
Ale naprawdę M nic nie mówił tylko się cieszył, że o wszystko zadbałam hihi

Ostatnia edycja:
herbatita, nie, no mistrzyni :-D i jeszcze babcia wyhaftowala jeden komplet. oszalalas :-D teraz bedziesz mogla codziennie posciel zmieniac, wg nastroju :-D dokup jeszcze dwa, bedzie na kazdy dzien tygodnia inna :-) :-D super! od razu mi lepiej ;-)

morgaine,[/B] ja nie robie zadym tylko grzecznie sie dopominam o swoje ;-) ja zawsze pisze takim ladnym tonemi dzien dobry na poczatku, pozdrawiaam serdecznie, wszystko piknie ladnie po polsku i ludzie mnie tez traktuja powaznie :-)

dokładnie ja też, robienie zadymy nic nie daje:tak: zresztą czasem to zwykłe pomyłki a nie celowe działanie i wszystko można jakoś załatwić- trzeba tylko chcieć:-D

haha ale najlepszego Wam jeszcze nie powiedziałam babcia szyje kolejne 2 do wózeczka i haftuje:cool2: i powiecie, że to ja oszalałam hahahahahah:laugh2:

nie, nie nie nie zamierzam z nikim konkurować :zawstydzona/y: , ja się cieszę z każdych Waszych zakupów nawet tych z wielkimi dylematami np. Kochanej Morgaine ( p.s pościel wybrałaś cudną )

a co do przescieradel, to ja mam wszystkie jerseyowe :-) ladnie 'obciagaja' sie na materacu, zadnych zagniecen i sa bardzo milutkie :-)
dla nas wszystkich mam jerseyowe wylacznie. frotte jakos nie znosze, tak jak i kory - po prostu mam alergie na te fakture.

reklama
Do góry