reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Aenye - To może napiszę do niej sama, jak mi się odwidzi to najwyżej ja wyjdę na ciężarną krejzolkę ;) te z babyid kocyki były niezłe....aj, aj a wypłata taka biedna...wkurzam się, że na l4 nie mam dodatku funkcyjnego i premii...nieźle się ustawili, a ja im co miesiąc raporty robię....bez sensu

reklama
aenye masz szczescie ze nie mam allegro bo bylabys winna kupienia przeze mnie poscieli ktora nie jest mi potrzebna :-D:-p "turkusowe paseczki" rewelacja uwielbiam paski i kratki na poscieli :-)
Asiunia Jola mialyscie moze kontakt z niania Tomy Walkabout?

Dziewczyny, a czy możecie polecić jakąś fajną, sprawdzoną i niezbyt drogą karuzelę do łóżeczka? Zastanawiam się nad zakupem, ale z drugiej strony nie wiem czy nie poczekać, może znajdzie się ktoś, kto nie będzie miał pomysłu na prezent ;-) Nie wiem, a Wy od razu kupujecie karuzelki?

no ja też właśnie nie mam karuzelki do łóżeczka, ale liczę iż ktoś ciotkowy lub wujkowy albo babciowy-teściowy zakupi dla małej i podaruje w odwiedzinkach ;-)

Asiunia Jola mialyscie moze kontakt z niania Tomy Walkabout?
taaaa no wlasnie tak sie nazywala moja ostatnia niania :-D hahah wiedzialam ze cos z Tomy bylo :-D teraz mi przypomnialas. Ja mialam ta najzwyklejsza z Tomy i powiem Ci bylam zachwycona. Zawsze dzialala, duzy zasieg bo Josh ma pokoj od przodu a ja z tylu na ogrodzie spokojnie bez zakucen pomimo zamknietych drzwi slyszalam.
Baaaa i jeszcze po mnie moja kuzynka kozystala i nie nazekala - :-)
zadnego minusa nie znalazlam jak na tego typu nianie - serio!
Super uchwyt do zaczepienia na spodniach i bateria dlugo trzyma - same ohh ahhh :-D

ta mialam http://www.amazon.co.uk/gp/offer-li...ve=22278&creativeASIN=B0009E66C8&linkCode=asm

z tego co wiem, to na początku nie ma sensu montować karuzelki, bo dzidzinka i tak dostrzega tylko pewne kolory, zarysy itd, a od nadmiaru może dostać oczopląsu, więc myślę że spokojnie możecie poczekać aż ktoś ją Wam sprezentuje.

dlatego ja szukalam takiej co miala czarno biale i czerwone motywy (te kolory widzi na poczatku dziecko) i mialam od poczatku :-) teraz nie, bo mamy kolyske, ale jak stanie po czasie lozeczko to owszem, ale nie wiem jeszcze jaka :-)

Jeżeli chodzi o Zieloną Górę to polecam hurtownie "modny maluch", ul. Moniuszki 7a. Hurtownia jest na uboczu, jest tanio i miła obsługa. Łóżeczka są dużo tańsze niż w sklepach w centrum, chodziłam porównywać na początku roku więc mogło się coś zmienić:) Jak, tam wasze zakupy dla fasolek, co już macie ? P.s. Co zamierzacie zabrać ze sobą do szpitala ?

reklama
Czytałam, że dziecko do 6 miesiąca nie jest zainteresowane karuzelą, że jest to zbędny wydatek . Można poczekać z jej zakupem.

Do góry