reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
ale mi sie podoba ten pierwszy snoopy, ten happiness jakby co ;-)

nie no nie wiemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm grrrrrrrrr

to bierz tego snoopiego, słodkie i ciepłe dziecię ociepli ten błękit. No i jest jeszcze jedno, co przemawia za snoopym :tak:. Ta nakładka na ołówek gratis!!!! Tego sobie darować nie możesz :-D

Zauważyłyście, że najbardziej fascynującym tematem w temacie zakupowym jest wątek pościeli ? :-D:-) W sumie najmniej istotna sprawa, a jakie wzbudza emocje :tak:

thx, dziewczyny :-) sklaniam sie ku snoopiemu!

herbatita
, fajne te poscielki, ale jakos wole chyba snupka.

kurde, no ze do ochraniacza nie pasza no..

Zauważyłyście, że najbardziej fascynującym tematem w temacie zakupowym jest wątek pościeli ? :-D:-) W sumie najmniej istotna sprawa, a jakie wzbudza emocje :tak:
No ja wlasnie dzis do P po zakonczeniu malowania
" no i jak ladnie bedzie teraz pasowac tu posciel :-)" a on
"to Ty posciel kupowalas pod kolor scian???" hahahha
hahaha gdyby tylko on zaczol czytac ten watek to by sie przewrocil :-D
ahhh my kobiety :-D

aenye biesz snoopka :-)

morgaine a na Ciebie juz normalnie szkoda slow :-D - apple :-D haha

aenye jakoś nie widzę u Ciebie nie pasującego ochraniacza!! weź sobie kup zwykły w akpolu, 30zł dasz a będzie pasił i będzie na zmianę, jakby co! chociaż nie wiem co może być z ochraniaczem hahahah

ja mam właśnie taki jeden, malutki, taniutki, ktory pasuje do wszystkiego bo jest ecru.

p.s. straszne jak coś pasuje do wszystkiego, nie ma się nad czym zastanawiać :-D

Dziewczyny, jesteście niesamowite w tym "doradzaniu" Aenye te Twoje kocyki cud miód :) też mi się podoba ten w paseczki pleciony, miałaś kontakt z babką zamówi więcej? :)

A ja zastanawiam się nad nianią (mam 2 typy)
Angelcare AC420 - Cyfrowa Niania Elektroniczna (1483606237) - Aukcje internetowe Allegro
tej plus to, że jest na akumulatorki (ta druga niania ładuje się cała)
minuj -jednokierunkowa
PHILIPS AVENT SCD520 ELEKTRONICZNA NIANIA (1484399478) - Aukcje internetowe Allegro
plus - dwukierunkowa
minus - ładuje się cały odbiornik, cena jest wynikiem tego, że jest niby z wystawy

co byście doradziły?

Dziewczyny, jesteście niesamowite w tym "doradzaniu" Aenye te Twoje kocyki cud miód :) też mi się podoba ten w paseczki pleciony, miałaś kontakt z babką zamówi więcej? :)

A ja zastanawiam się nad nianią (mam 2 typy)
Angelcare AC420 - Cyfrowa Niania Elektroniczna (1483606237) - Aukcje internetowe Allegro
tej plus to, że jest na akumulatorki (ta druga niania ładuje się cała)
minuj -jednokierunkowa
PHILIPS AVENT SCD520 ELEKTRONICZNA NIANIA (1484399478) - Aukcje internetowe Allegro
plus - dwukierunkowa
minus - ładuje się cały odbiornik, cena jest wynikiem tego, że jest niby z wystawy

co byście doradziły?

Brałabym tą pierwszą tzn angelcare bo masz 24 mies. gwarancji a na tą drugą tylko 30 dni

reklama
hatorska, nie wiem, czy wiecej, moge zapytac. ok 15 marca ma byc u niej paczka z kocykami, moge zapytac, czy wiecej paseczkowych przewiduje i zeby odlozyla dwa jakby co :-) ja jestem juz zabukowana na 1 ;-)

ja nadal nie wiem :-(

Do góry