reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

hehe :-D

a ja odkrylam kolejna kategorie w poscielach! na ktorej nie bylam jeszcze! i kolejne 60 stron do obejrzenia :szok:
zawsze robilam:

posciel i kocyki / komplety poscieli - a teraz posciel i kocyki - poszwy i poszewki!!!

a to zonk :-D

reklama
Morgaine ale ja Tobie oddaje koronę :-), babcia babcią ale jak ja mam guzika przyszyć to i palce sobie pokołuje takie antytalencie jestem do szycia:tak:

heh tyle że ja czekam na odpowiedź do jutra zanim zacznę dalej szukać, a aenye już leci z tym koksem, też zaraz zapodaję tą kategorię ahhahaha ;-)

O SHIT!!!!!!!!!!!!!!
KUPA, KUPA, RZADKA KUPA!!!!!!!!!!!!!
NIE NO!!!!!!!!!!!!!

nie wiecie co się stało ;-( masakra.
jest ostatnia sztuka fruta pink!!! shit shit shit!!!!!
do jutra dla mnie zarezerwowana (w wyższej cenie, na allegro 30 zł taniej!!) no nie!!! jeszcze jutro mam dostać odpowiedź czy będzie apple.
no i mam wybór
ja pierdziele
apple 143 zł bez prześcieradła
fruta pink 170 z prześcieradłem

cholera argumenty ekonomiczne nie mają tu racji bytu!!!!!!

PROSZĘ POMÓŻCIE MI WYBRAĆ BO SIĘ POPŁACZĘ1!!!!!!! ALBO DAJCIE JAKĄŚ BABCIĘ CO MI I TO I TO USZYJE!!!!!

Bierz fruta pink na to polowałaś od dłuższego czasu, a apple kupisz za miesiac

nie no ja taka pokręcona nie jestem, ja potem będę stała nad komodą z pościelami i się zastanawiała którą ubrać??!! nie no, tego sobie nie zafunduję:D:D albo wezmę oba komplety bez ochraniaczy hahahaha to jest myśl!!!!!

ale chyba kupię tego fruta.
zbyt różowo będzie w tej sypialni z apple, ze ścianami się to zleje.... ejj nei wiem!! ja pierdziele, chyba nie kupię żadnej i tyle!!!

Bo Cię pogryzę za to niezdecydowanie grrrrrr, wow wow hau hau

nie pomogło! gapię się na oba zdjęcia. niech M podejmie decyzję, z moją mamą. oboje na bank wybiorą fruta hahahah

edit: chyba bardziej we frucie ją widzę, tzn Weroniczkę

edit: podjęłam decyzję. ostateczną, nieodwołalną!

Ostatnia edycja:
mam problem, przymierzaliśmy fotelik w samochodzie i zonk :eek:
pas jest za krótki o kilka centymetrów i nie dam rady go wpiąć, są jakieś przedłużki do pasów bezpieczeństwa?

reklama
Do góry