reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Morgaine ja mam wózek z materacem, to chyba chodzi o dodatkowy materac albo jak może kupujesz wózek i go nie ma? hmm...

aenye a maluszkowi w takim wałeczku jest wygodnie? do jakiego wieku się go używa? a te woreczki to ja zamienię na pojemniczki ale nie wiem czy avent czy tt

myślę intensywnie nad laktatorem i butelkami, smoczkami, to zakup na później ale mam zagwozdkę, bo nie wiem czy TT czy Avent czy coś innego :confused: mamuski co polecacie?

reklama
Tez mialam ta poduche profilowana co aenye pokazala i bardzo zaluje ze ja wydalam bo juz nie mam jak jej kupic :( a tutaj ich nie ma tylko z PL bym musiala sciagac a nie mam juz nic polskich PLNów na polskim koncie, a prosic sie kogos by kupil a ja oddam nie lubie...
NIby moja mama jedzie w lutym do PL i moglaby wziasc, ale jej sie prosic by pojechala kupic to wiecie jak bedzie... "nie moglam znalesc" albo "łooo ludzie az tam mam jechac"... odeechciewa sie...

co do bodziakow dla babci i dziadka to bezpieczniej by bylo kupic 68, jak nie wiekszy. Bo w za duzym zawsze da rade, a za malego nie zalozysz.

Ja kupiłam laktator aventu, bo akurat taki mi się udało trafić za 35 zł reczny na allegro, za to butelki kupiłam z Lovi samosterylizujące, bo nie musisz wtedy myśleć o wygotowywaniu co jakis czas tylko wrzucasz na 1,5 min do mikrofali i już

Co do bodziaków to najbardziej podoba mi się tekst "moja babcia wali z kapcia" :-D czadowy...
Wczoraj zakupiłam kilka pieluszek flanelowych, jedne śpioszki, pajacyk i 2x półśpiochy, bo swierdziłam, ze mam niewiele do szpitala, w końcu nie bedę małego od urodzenia gnieść w jeansach dam mu 3 dni spokoju :-D hahahah
kupiłam też na allegro taką kurteczke za 5 zł http://allegro.pl/kurteczka-wiosenna-i1427345432.html
jest słodka i laska miała komplecik do chrztu ręcznie robiony na drutach za 15 zł więc kupiłam, jest w rozm. 56 ale to sie elegancko naciąga więc jakby był duży to i tak będzie pasowało

Ostatnia edycja:
beata tam na marywilskiej najlepsza okazją były białe kaftaniki po 7 zł i take cieplutkie pajacyki frotte z kapturkami bądź czapeczkami, idealne na wiosenne spacery za...... 12 zł!! no szok!! śliczniutkie. i to u jednego faceta przy wejściu nr 26:) generalnie mozna poszaleć w ekstra cenach :tak:

A co jest na Marywilskiej??? Jakaś hurtownia czy tańszy sklep?

Morgaine ja mam wózek z materacem, to chyba chodzi o dodatkowy materac albo jak może kupujesz wózek i go nie ma? hmm...

aenye a maluszkowi w takim wałeczku jest wygodnie? do jakiego wieku się go używa? a te woreczki to ja zamienię na pojemniczki ale nie wiem czy avent czy tt

myślę intensywnie nad laktatorem i butelkami, smoczkami, to zakup na później ale mam zagwozdkę, bo nie wiem czy TT czy Avent czy coś innego :confused: mamuski co polecacie?

ja mam avent butelki, smoczki i laktator reczny :) bylam zadowolona (o ile tak mozna powiedziec o odciaganiu pokarmu ;) )

reklama
Do góry