reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

ehhhhh, no i padla u mnie wizja tego lozeczka w marynarskim stylu.. mezowi sie nie podoba, mowi, ze smut :-( echhhhh no i znowu musze szukac innej koncepcji ;-)

oczywiscie moglabym sie uprzec i on nie mialby nic przeciwko.. ale to musialabym sama byc mega zdecydowana, a nie jestem jakos.

wiec szukamy dalej :p

moze w te dwa miesiace uda mi sie cos wybrac :p w razie co bedzie mlody mial posciel z ikei, standardzik taki. coz, kara za niezdecydowana matke... ;-)

reklama
aenye widzę że sobie pościel wybrałaś i teraz innym szukasz:) maniaczka pościelowa;)
edit: podziękuj mężowi, dzięki niemu jeszcze możesz buszować po pościelach;)
krakowianko no wiesz, zawsze jak kupowałam coś chłopakom to narzekałam, że dla dziewczynek to większy wybór i ładniejsze itd. a teraz schizo ciążowe hahaha ale spoko, spoko, chłopięcych się jeszcze nakupuję tylko w większych rozmiarach:) na mojego dwulatka jeszcze słodkie ciuszki, dla 5cio latka już rozmiarowo mało kochane ale za to czadowe, chłopięce i młodzieżowe!! ma taką skórę z primarku, jak motocyklista, super wygląda!! uwielbiam takich małych bąbli ubranych jak dorośli. a mój M ma bardzo podobną skórę i tak fajnie razem wyglądają.
a teraz w coccodrillo kupiłam Starszakowi i Mlodemu takie same trampki:) też fajnie będą razem wyglądać.
pandorka ta ja rozumiem, jeszcze nie masz dosyć kubusia puchatka, jest słodki itd itp buuuuu:( etap Tomka też mamy za sobą (chociaż czasem jeszcze ogląda)
no a boba budowniczego..na tego to miał jazdę 2 lata temu!! wszystko trzeba przerobić co nam disney &co zaproponują;)

aaaaale jestem z nich dumna, z moich chłopaków.
ulubiona bajka teraz: sąsiedzi (czechosłowacka z 1975roku chyba;) ) siadamy razem z M i z babcią nieraz i się smiejemy:)
no i pszczółka maja:) i zaczarowany ołówek...generalnie sentyment mnie wziął to pokazuję chłopakom alternatywę;)

u nas tez jazda bez trzymanki na Zygzaka i - Spidermana ;-) a z bajek to ostatnio kochaja Dore the Explorer :-) fajnie, tak sie wkrecaja, ze szok. ciagle powtarzaja hasla z bajki: "say backpack, say backpack", albo "say map, say map!" - i w ogole wsio ;-) jak dora sie pyta, w ktora isc strone, to oni sie przekrzykuja przed tv ;-) smiesznie ;-)

wczesniej uwielbiali barneya i misia w niebieskim domu.

morgaine
, cholera mnie juz bierze, marze, by sie na cos zdecydowac..

ale zobaczcie, jakie ladne pieluszki znalazlam :-) takie bede chciala kupic, ze 2 paczki :-)

BOBAS Pieluszki tetrowe we wzory 6szt Niebieski (1424355461) - Aukcje internetowe Allegro

u nas tez jazda bez trzymanki na Zygzaka i - Spidermana ;-) a z bajek to ostatnio kochaja Dore the Explorer :-) fajnie, tak sie wkrecaja, ze szok. ciagle powtarzaja hasla z bajki: "say backpack, say backpack", albo "say map, say map!" - i w ogole wsio ;-) jak dora sie pyta, w ktora isc strone, to oni sie przekrzykuja przed tv ;-) smiesznie ;-)

wczesniej uwielbiali barneya i misia w niebieskim domu.

morgaine
, cholera mnie juz bierze, marze, by sie na cos zdecydowac..

ale zobaczcie, jakie ladne pieluszki znalazlam :-) takie bede chciala kupic, ze 2 paczki :-)

BOBAS Pieluszki tetrowe we wzory 6szt Niebieski (1424355461) - Aukcje internetowe Allegro

nienawidzę Barneya i tej głupiej Dorotki dinozaura!!! kocham cie aty mnie.........matko co za banały.... hahahha
te pieluszki to zbyt niebieskie, jakby były różowe to też by mi się nie podobały. kurna no mnie się ostatnio nic nie podoba. i dobrze bo wypłata w piątek to pewnie od weekendu mnie się wszystko będzie podobać:D:D
aenye to ja porobię zdjęcia w tej hurtowni co to do niej jadę:) narobię Ci smaka albo może u nich coś kupisz i Ci wyślą:) hahah
powiem Ci że kiedyś wkleiłaś link na allegro ślicznych pościeli, cudownych i one były najładniejsze....heh nie wiem jak to opisać, ale pewnie jakby się cofnąć 100 stron to by to znalazł....

wiesz ja też z tą pościelą to mam porobione. no bo niby mam uszyte i takie jak chciałam, kolorowe, dziecięce, wesołe, ale jeszcze czuję niedosyt....ale nic mi się nie podoba na tyle żeby zwariować....ehh mnie po prostu dziecka do tej pościeli brakuje:D:D
chyba nam wszystkim tak brakuje tych dzieciątek że tę tęsknotę zakupami zagłuszamy...

dore explorer? muszę znaleźć w necie co to...

a co do tych pieluszek, to jak się przyjrzysz to ostatnie są w brzydkie paski a środkowe po prostu niebieskie, tyle że zapakowane ładnie!!
ja to umiem obrzydzić co?
sorry

mi sie te w paski najbardziej podobaja :-D te zwykle, niebieskie tez sa fajne :-D najmniej te w samochody :-D a barneya sama osobiscie uwielbiam!!! i uwielbiam, jak mi dzieci przed spaniem spiewaja ta piosenke "kocham cie, a ty mnie" :-D

wreszcie jakas roznica miedzy nami ;-)

a co do poscieli - nie bede z juesej sprowadzac poscieli za osiem dych, zreszta ona chyba nie ma wymiennego powleczenia, tak wyczytalam na aukcji - to taka dekoracyjna koldra i poduszka chyba. wypelnienie jest w srodku, zaszyte, takie mam wrazenie. i po kit mi obrazki na sciane, po kit mi przybornik na pieluszki? abazur na lampke i dwie zaslonki??? ;-)

krakowianko
, nie znam tej firmy.

mi sie te w paski najbardziej podobaja :-D te zwykle, niebieskie tez sa fajne :-D najmniej te w samochody :-D a barneya sama osobiscie uwielbiam!!! i uwielbiam, jak mi dzieci przed spaniem spiewaja ta piosenke "kocham cie, a ty mnie" :-D

wreszcie jakas roznica miedzy nami ;-)

a co do poscieli - nie bede z juesej sprowadzac poscieli za osiem dych, zreszta ona chyba nie ma wymiennego powleczenia, tak wyczytalam na aukcji - to taka dekoracyjna koldra i poduszka chyba. wypelnienie jest w srodku, zaszyte, takie mam wrazenie. i po kit mi obrazki na sciane, po kit mi przybornik na pieluszki? abazur na lampke i dwie zaslonki??? ;-)

krakowianko
, nie znam tej firmy.

heh aenye niezły wysiłek dla umysłu o tej porze, rozszyfrować co znaczy 'juesej' ahhahahahaha
no tak i różnimy się jeszcze jednym, ja szukam czegoś z różem :p:p
wkurzyłam Cię?;) chyba nie.....:)

ktoś kiedyś pytał o lusterko do samochodu, żeby dzieciaczki z tyłu obserwować...
http://allegro.pl/dreambaby-regulowane-lusterko-do-obserwacji-dzieck-i1424355504.html

http://allegro.pl/bobas-pieluszki-tetrowe-we-wzory-6szt-rozowy-i1424355460.html#gallery sliczne:)

jeszcze jedno pytanko.
po co jest coś takiego jak materac do wózka?
ktoś tego używał?

Ostatnia edycja:
ojej ale szalejecie zakupowo :)
ja dzis dokupilam mlodemu pieluszki tetrowe kusily mnie ubranka ale najpierw przejze te ktore mam i wtedy dokupie ;) a starszakowi pizamke z Bobem Budowniczym bo u nas faza na Boba listonosza Pata i strazaka Sama :D
rozek mialam usztywniany ale z wyjmowanym usztywnieniem wiec w sumie 2w1 ;)

reklama
morgaine, tak, wsciekla jestem, ilekroc cie widze :p ;-)

w zyciu nie wymienilabym juz Felka na corcie, no way, ja juz chce mojego pieknego chlopczyka! Fiol bedzie pilkarzem, Maks tenisista, a Feliks przejmie nasz biznes zabawkowy :-D

PS juz bardzo niedlugo bedziemy miec w ofercie cale Tiny Love i inne super zabawki, Sassy, K'S kids, Fenh :-) baaaardzo sie ciesze! bedzie dostep do slicznych rzeczy :-D

a ktoras jeszcze pisala - hatorska chyba, ze podklada rozki pod glowe dziecka, jak ma katar. ja uzywalam zawsze tej podusi pod materac:

Super poduszka KLIN dla niemowlaczków (1429645730) - Aukcje internetowe Allegro

i takich waleczkow:

TY I MY BEZPIECZNE WAŁECZKI DLA NIEMOWLĄT ULEWA (1420229992) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry