Tez mialam ta poduche profilowana co aenye pokazala i bardzo zaluje ze ja wydalam bo juz nie mam jak jej kupic
a tutaj ich nie ma tylko z PL bym musiala sciagac a nie mam juz nic polskich PLNów na polskim koncie, a prosic sie kogos by kupil a ja oddam nie lubie...
NIby moja mama jedzie w lutym do PL i moglaby wziasc, ale jej sie prosic by pojechala kupic to wiecie jak bedzie... "nie moglam znalesc" albo "łooo ludzie az tam mam jechac"... odeechciewa sie...
asik, to ja bede miala do Ciebie biznes ;-) na PW.
aenye a maluszkowi w takim wałeczku jest wygodnie? do jakiego wieku się go używa? a te woreczki to ja zamienię na pojemniczki ale nie wiem czy avent czy tt. myślę intensywnie nad laktatorem i butelkami, smoczkami, to zakup na później ale mam zagwozdkę, bo nie wiem czy TT czy Avent czy coś innego
mamuski co polecacie?
butelki polecam tylko NUK i Avent, moje dzieci nie patrzyly na inne wcale.
Laktator tylko MEDELA (tzn ja uzywalam medela i BARDZO polecam)
a te woreczki sluza do zamrazania pokarmu, glownie mleka, ale do zupek tez sie nadaja :-) sa wygodniejsze od pojemniczkow, zajmuja mniej miejsca w zamrazarce i latwiej rozmrozic - wystarczy pod wode ciepla wlozyc. tylko trzeba szukac takich samozamykajacych sie.
..aenye te ostatnie pieluszki najładniejsze-chyba też kupię tylko że podoba mi się zarówno wersja różowa jak i niebieska i będę miała problem które wybrać
Mój bratanek jakieś pół roku temu miał fazę na boba budowniczego-najgorsza była bajka, którą musiałam z nim oglądać w kółko jakieś 8 razy pod rząd,nie dośc, że umiałam w słowo w słowo ją odtworzyć to do tej pory jak o niej pomyślę to mam mordercze myśli wobec boba budowniczego
mój brat mi powiedzial, że jakby Szymonek chciał poleżeć czy był marudny to żeby mu włączyć tą bajkę,ale zapomniał dodac, że potem nie można już tego wyłączyć
ja chcę kupić jeszcze takie body z wersją kocham babcię i drugie kocham dziadka
PREZENT z imieniem! Dla Babci i Dziadka /62 dł.r. (1417120986) - Aukcje internetowe Allegro
moi rodzice oboje mają w maju urodziny i pomyślalam że to będzie prezent od Meli jak ją w to ubierzemy
tylko zastanawiam się nad rozmiarami-mama ma urodziny 9 maja więc Mela będzie miała jakiś miesiąc a tata 20 maja i nie wiem czy 62 starczy...
hehe, z tymi bajkami to tak to dziala
jak wlaczysz raz, to potem ciezko przemowic dziecku do rozsadku, zeby je wylaczyc ;-)
a co do body - REWELACJA!!! "Moja babcia jest młodsza od Twojej!" - moj hit ;-)
ale czadowa jest tez ta 'jak mleko to od mamy, ale zupki tylko od babci
u nas dokladnie tak bylo, moja mama jedyna umiala Filipowi wcisnac zupe
ja sie wkurzalam juz na starcie, jak nie chcial jesc, a mama do dzis ich tak zagada, ze nawet watrobke wcisna
pandora, hermionka, a propos waleczkow i poduszki klina - bardzo mi sie sprawdzily :-) to reweacja dla ulewajacych dzieci (czyli wiekszosci, szczegolnie noworodkow), bo maleje ryzyko zachlysniecia sie trescia zoladka. a poza tym np podczas kataru pozniej - tez bomba, katar ladnie splywa dzieki temu podwyzszeniu - poduszce.
a waleczki do ukladania na boku dziecka, zeby wlasnie sie nie zachlysnelo ulewanym pokarmem.
ja teraz tez takie kupie.