reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Morgaine ja mam wózek z materacem, to chyba chodzi o dodatkowy materac albo jak może kupujesz wózek i go nie ma? hmm...

aenye a maluszkowi w takim wałeczku jest wygodnie? do jakiego wieku się go używa? a te woreczki to ja zamienię na pojemniczki ale nie wiem czy avent czy tt

myślę intensywnie nad laktatorem i butelkami, smoczkami, to zakup na później ale mam zagwozdkę, bo nie wiem czy TT czy Avent czy coś innego :confused: mamuski co polecacie?

reklama
Tez mialam ta poduche profilowana co aenye pokazala i bardzo zaluje ze ja wydalam bo juz nie mam jak jej kupic :( a tutaj ich nie ma tylko z PL bym musiala sciagac a nie mam juz nic polskich PLNów na polskim koncie, a prosic sie kogos by kupil a ja oddam nie lubie...
NIby moja mama jedzie w lutym do PL i moglaby wziasc, ale jej sie prosic by pojechala kupic to wiecie jak bedzie... "nie moglam znalesc" albo "łooo ludzie az tam mam jechac"... odeechciewa sie...

co do bodziakow dla babci i dziadka to bezpieczniej by bylo kupic 68, jak nie wiekszy. Bo w za duzym zawsze da rade, a za malego nie zalozysz.

Ja kupiłam laktator aventu, bo akurat taki mi się udało trafić za 35 zł reczny na allegro, za to butelki kupiłam z Lovi samosterylizujące, bo nie musisz wtedy myśleć o wygotowywaniu co jakis czas tylko wrzucasz na 1,5 min do mikrofali i już

Co do bodziaków to najbardziej podoba mi się tekst "moja babcia wali z kapcia" :-D czadowy...
Wczoraj zakupiłam kilka pieluszek flanelowych, jedne śpioszki, pajacyk i 2x półśpiochy, bo swierdziłam, ze mam niewiele do szpitala, w końcu nie bedę małego od urodzenia gnieść w jeansach dam mu 3 dni spokoju :-D hahahah
kupiłam też na allegro taką kurteczke za 5 zł http://allegro.pl/kurteczka-wiosenna-i1427345432.html
jest słodka i laska miała komplecik do chrztu ręcznie robiony na drutach za 15 zł więc kupiłam, jest w rozm. 56 ale to sie elegancko naciąga więc jakby był duży to i tak będzie pasowało

Ostatnia edycja:
beata tam na marywilskiej najlepsza okazją były białe kaftaniki po 7 zł i take cieplutkie pajacyki frotte z kapturkami bądź czapeczkami, idealne na wiosenne spacery za...... 12 zł!! no szok!! śliczniutkie. i to u jednego faceta przy wejściu nr 26:) generalnie mozna poszaleć w ekstra cenach :tak:

A co jest na Marywilskiej??? Jakaś hurtownia czy tańszy sklep?

Morgaine ja mam wózek z materacem, to chyba chodzi o dodatkowy materac albo jak może kupujesz wózek i go nie ma? hmm...

aenye a maluszkowi w takim wałeczku jest wygodnie? do jakiego wieku się go używa? a te woreczki to ja zamienię na pojemniczki ale nie wiem czy avent czy tt

myślę intensywnie nad laktatorem i butelkami, smoczkami, to zakup na później ale mam zagwozdkę, bo nie wiem czy TT czy Avent czy coś innego :confused: mamuski co polecacie?

ja mam avent butelki, smoczki i laktator reczny :) bylam zadowolona (o ile tak mozna powiedziec o odciaganiu pokarmu ;) )

reklama
Do góry