reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
ja się zastanawiam jeszcze nad rozmiarem, boje się żeby nie była za bardzo obcisła w biuście i na brzuchu,ale w L/XL to nawet z brzuchem się utopie! a nie chcę wyglądać jak w worku :dry:

Zamierzam kupić koszule do szpitala bo już najwyższa pora kompletować rzeczy do torby do szpitala jak to powiedziała położna na SR!!:-)
co sądzicie o tej Koszulka nocna ciążowa oraz do karmienia S/M (1428021624) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy może któraś z was już ją ma?

ja też chce takie kupić prawdopodobnie 2 w różnych kolorach bo wydają się sensowne:-)

właśnie akkm mam ten sam problem,miałam zamiar jeszcze poczekać z kupnem ale boję się że jakby coś zostanę z niczym bo do moich starych koszul brzuch się już nie mieści a jak ostatnio wylądowałąm w szpitalu to musiałam koszulę od mamy pożyczyć i też były dość obcisłe:-D
ehh gdyby tak dało się przymierzyć....

Ostatnia edycja:
Zuzanna tam jest wszystko. i mydło i powidło i fryzjer i garnki i wędki i mnóóóóóóóssssstwo ciuchów, butów, torebek itd :tak: raj dla kobiet:-D

dzięki,może w weekend jeśli będe miała lepszy dzień to przejadę się tam z mężem albo rodzicami:)Może kupię sobie jakieś sweterki bo do tej pory noszę cały czas moje z przed ciąży-ale zostały mi tylko 3 w które się mieszczę- szkoda mi trochę kupować ciuchy na samą końcówkę-ale chyba bede musiała(po domu to ostatnio chodzę w spodniach dresowych mojego męża-tylko nogawki są dużo za długie:)
A co do koszuli to też nie wiem właśnie jaki rozmiar-w L/XL się utopię a z kolei S/M boje się że jak jeszcze mi urośnie brzuch bedzie za mała...:/

Zamierzam kupić koszule do szpitala bo już najwyższa pora kompletować rzeczy do torby do szpitala jak to powiedziała położna na SR!!:-)
co sądzicie o tej Koszulka nocna ciążowa oraz do karmienia S/M (1428021624) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy może któraś z was już ją ma?
Ja kupilam najzwyklejsze w Primarku chyba dalam 7funtow za 2sztuki... Ja i tak sie nie lubuje w koszulach takze zaraz po polodgu (gdzie na bank szybciej) pojda do smieci i szkoda kasy na cos drozszego!

ja też chcę 2 szara i amarantową:tak: naser mater najwyżej będzie opięta. zamówię S/M, Ja się dziś przeraziłam jak mnie w nocy okropne skurcze zaczęły brać, a ja nic nie mam przygotowanego:-(, modliłam się tylko żeby przeszło i nie trzeba by było jechać na IP. dzięki bogu po cieplej kąpieli ,nospie i mg przeszło.

reklama
Ja kupilam najzwyklejsze w Primarku chyba dalam 7funtow za 2sztuki... Ja i tak sie nie lubuje w koszulach takze zaraz po polodgu (gdzie na bank szybciej) pojda do smieci i szkoda kasy na cos drozszego!

ja myślę że z tymi moimi też tak będzie:-) tyle że u nas takie bardziej do karmienia ceny mają nieziemskie, a te zwykłe mogą być niewygodne, chociaż jak uda mi się znów wyjść z domu to chyba poszukam takich zwykłych tylko z guzikami u góry może wyjdzie taniej:tak:

Do góry