reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
ja się zastanawiam jeszcze nad rozmiarem, boje się żeby nie była za bardzo obcisła w biuście i na brzuchu,ale w L/XL to nawet z brzuchem się utopie! a nie chcę wyglądać jak w worku :dry:

Zamierzam kupić koszule do szpitala bo już najwyższa pora kompletować rzeczy do torby do szpitala jak to powiedziała położna na SR!!:-)
co sądzicie o tej Koszulka nocna ciążowa oraz do karmienia S/M (1428021624) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy może któraś z was już ją ma?

ja też chce takie kupić prawdopodobnie 2 w różnych kolorach bo wydają się sensowne:-)

właśnie akkm mam ten sam problem,miałam zamiar jeszcze poczekać z kupnem ale boję się że jakby coś zostanę z niczym bo do moich starych koszul brzuch się już nie mieści a jak ostatnio wylądowałąm w szpitalu to musiałam koszulę od mamy pożyczyć i też były dość obcisłe:-D
ehh gdyby tak dało się przymierzyć....

Ostatnia edycja:
Zuzanna tam jest wszystko. i mydło i powidło i fryzjer i garnki i wędki i mnóóóóóóóssssstwo ciuchów, butów, torebek itd :tak: raj dla kobiet:-D

dzięki,może w weekend jeśli będe miała lepszy dzień to przejadę się tam z mężem albo rodzicami:)Może kupię sobie jakieś sweterki bo do tej pory noszę cały czas moje z przed ciąży-ale zostały mi tylko 3 w które się mieszczę- szkoda mi trochę kupować ciuchy na samą końcówkę-ale chyba bede musiała(po domu to ostatnio chodzę w spodniach dresowych mojego męża-tylko nogawki są dużo za długie:)
A co do koszuli to też nie wiem właśnie jaki rozmiar-w L/XL się utopię a z kolei S/M boje się że jak jeszcze mi urośnie brzuch bedzie za mała...:/

Zamierzam kupić koszule do szpitala bo już najwyższa pora kompletować rzeczy do torby do szpitala jak to powiedziała położna na SR!!:-)
co sądzicie o tej Koszulka nocna ciążowa oraz do karmienia S/M (1428021624) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy może któraś z was już ją ma?
Ja kupilam najzwyklejsze w Primarku chyba dalam 7funtow za 2sztuki... Ja i tak sie nie lubuje w koszulach takze zaraz po polodgu (gdzie na bank szybciej) pojda do smieci i szkoda kasy na cos drozszego!

ja też chcę 2 szara i amarantową:tak: naser mater najwyżej będzie opięta. zamówię S/M, Ja się dziś przeraziłam jak mnie w nocy okropne skurcze zaczęły brać, a ja nic nie mam przygotowanego:-(, modliłam się tylko żeby przeszło i nie trzeba by było jechać na IP. dzięki bogu po cieplej kąpieli ,nospie i mg przeszło.

reklama
Ja kupilam najzwyklejsze w Primarku chyba dalam 7funtow za 2sztuki... Ja i tak sie nie lubuje w koszulach takze zaraz po polodgu (gdzie na bank szybciej) pojda do smieci i szkoda kasy na cos drozszego!

ja myślę że z tymi moimi też tak będzie:-) tyle że u nas takie bardziej do karmienia ceny mają nieziemskie, a te zwykłe mogą być niewygodne, chociaż jak uda mi się znów wyjść z domu to chyba poszukam takich zwykłych tylko z guzikami u góry może wyjdzie taniej:tak:

Do góry