karina1980
Fanka BB :)
Karina 1980 dziękuję za pomoc ;-) Na razie jeszcze mam chwile, żeby się zdecydować co do wózka ale chyba jednak wygra Jedo Fyn 4ds. Tak to chyba jest jak człowiek ma za duży wybór . Powiem Wam szczerze, że jak tak czytałam te Wasze zakupy, to zaczęłam się zamartwiać, że ja jeszcze nic nie kupiłam , więc pojechaliśmy do hurtowni w Szczecinie w sobotę i okazało się, że akurat mają promocję na wszystko ( tzn. wszystko można było kupować w cenach hurtowych). Wzięłam pod uwagę Wasze porady co do kremów na odparzenia, butelki, itd i troszkę pokupowaliśmy. Suma co prawda wyszła i tak spora ale zawsze to trochę taniej niż normalnie i taniej niż na allegro, bo koszty przesyłki odpadły. Kupiliśmy buteleczki, troszkę ciuszków, łóżeczko (było o 80 zł tańsze), materacyk, podgrzewacz lovi, troszkę kosmetyków, pieluszek tetrowych, kocyków itd ;-) Już jestem cała szczęśliwa i trochę spokojniejsza jak jest troszkę rzeczy dla Maleństwa. Jeszcze został ten nieszczęsny wózek ;-), fotelik samochodowy, przewijak, pościel i reszta kosmetyków. No i oczywiście laktator ale z tym poczekamy do porodu, bo z tym karmieniem to różnie bywa. Zastanawiam się też nad "odparzaczem" (chyba tak to się nazywa), czy rzeczywiście jest potrzebny, no i oczywiście nad nianią elektroniczną.
Jeżeli chodzi o przewijak to moim faworytem jest:
ZESTAW PIELĘGNACYJNY Suzie WANNA PRZEWIJAK tanio (1351014312) - Aukcje internetowe Allegro
Buziaki
Nie ma za coa w jakiej hurtowni bylas????baby club czy cos takeigo czy innej????ja wozek juz mam ale wlasnie tej drobnicy nie mam, kurcze gdybym podczas likwidacji sklepu wiedziala wczesniej ze jestem w ciazy to napewno wzielabym wiecej rzeczyCo do zestawu pielegnacyjnego to fajny jest ale ja u siebie nie mialabym gdzie postawic bo moja lazienka jets bardzo malutkaWiec u mnie bedzie wanna tylko zastanawiam sie czy wziasc zwykla mala czy taka proilowana jaka ma m.in firma Onda