kochane :-) alez wy szalone, juz wozki kupione! gratuluje
ja Wam powiem, ze okropnie sie ucieszylam, ze bedzie rozowy wozek.. a tu znowu cos niebieskiego ;-) w ogole jakos nie mam weny na szukanie.
co do wozeczkow, to ja mialam implasta, tylko w poprzedniej wersji, calkiem niezle, ale ciagle rozwalaly sie nam kolka. poza tym jednak byl dla mnie duzo za ciezki. dla mnie priorytetem jest i bedzie waga wozka. niestety - Bartatina i Roany sa dosc ciezkie, ale za to same dobre opinie slyszalam.
potem kupilam spacerowke britax verve - i byla superlekka, swietna i w ogole oh ah - ale sie nie rozkladala na plasko. w koncu na wakacje w lesie kupilam taki wozek -
Wózek spacerowy CHICCO CT 04 (1299168331) - Aukcje internetowe Allegro
i jestem zadowolona do dzisiaj. nawet wypralam go pieknie ostatnio i prawie jak nowy ;-) no ale niestety, to tylko spacerowka..
teraz strasznie podobaja mi sie trzy wozki: bugaboo, ale na moje drogi - bez sensu chyba.. - ale 9kg! superlekki!
maxi cosi mura 4 - bardzo ladny :-)
i quinny buzz, tylko wiele z moich kolezanek sie rozczarowalo i nie wiem, waham sie troche...
no i Casualplay S4 -
http://esklep.babyfant.pl/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=25&products_id=1806
a ciuszki tez bede powoli zbierac.. na razie kupilam cos takiego cudnego :-) mialam dla Maksia ostatnio, wygladal przecudnie pieknie, ale oczywiscie wydalam.. i teraz postanowilam jeszcze raz kupic
H&M UNISEX (1283486208) - Aukcje internetowe Allegro
no i tyle moich zakupow.. :-)