reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Asiunia To faktycznie jest wtedy ok, co do profilowanych wanienek to myślę, ze lepiej żeby dzidziuś czuł dotyk mojej ręki a nie plastik, to jest przyjemniejsze :)
ale trzeba przyznać, że jest wygodna jak sie kąpie samemu, bo maluszek na pewno się nie ześlizgnie

reklama
chyba tez bede kompac w kuchni. teraz po remoncie z lazienki wychodze od razu do kuchni i tam stoi duzy stol i chyba jest to najwygodniejszy sposob, tylko ze w lazience cieplej a w kuchni troche zimno :(

A taki przewijak na łóżeczku na początku spełnia swoje zadanie?przynajmniej przez pierwszy rok czy krócej?
Przewijak przewijaki do łóżeczko 120x60 W-wa (1285619108) - Aukcje internetowe Allegro
bo my chyba będziemy musieli zdecydować się właśnie na taki bo w sypialni nie zmieści nam się właściwie żaden inny,gdybym miała miejsce na ścianie kupiłabym ten ścienny, bo miałam okazje opiekować się bratankiem i naprawdę jest bardzo wygodny-Szymon ma teraz dwa lata i jeszcze bez żadnego problemu się na nim mieści.

baby_55 my zdecydowalismy sie na ta wanienke poniewaz bylismy zdani tylko na siebie bez zadnej pomocy obok i balismy sie co by dziecku nic sie nie stalo, pozatym od poczatku bylo mowione ze maz bedzie kompal i on tez czul sie lepiej z taka wanienka. My kladlismy taki reczniczek co by zimnego plastiku nie dotykal ;)

zuzanka ja mialam taki przewijak Cot Top Changer - Beech : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
i na to ten materacyk Foam Changing Mat - My Jungle Family : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop i powiem Ci ze bez tego bym nie przezyla. Obawiam sie jednego w tym co Ty pokazalas. Bo ja na przylad ta mate chyba z 2-3 razy wymienialam w ciagu roku na nowa, bo porostu w swiecie pekala w zgieciach i sie wycierala. No i obawiam sie ze jak ta Twoja Ci peknie to bedziesz musiala caly nowy przewijak kupowac???

Widze ze z tego watku strony polecialy:-)

Glownie temat wanienek jest poruszany tak wiec ja bede miala mala wanienke taka jaka mialam przy Szymonku i bedzie niestety noszona do pokoju dlatego ze lazienke mam malutka:tak:i tam na lozeczku mam przewijak ktory jakis czas spelni swoja role:tak:
Widze ze chwalicie sie juz wozkami ktore macie dla naszych szkrabow wiec i jak sie pochwale:-)

Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.90n.pl/upload/product-789-s-1.jpg

Super :) fajna cena a wózeczek widać, że zadbany :-)

My jedziemy po wózek w sobotę do częstochowy, jak przywieziemy to wrzucę jakieś fotki

Ja mam problem z wanienką, mam małłą łazienkę i nie bardzoo bedę miała gdzie położyć przewijak żeby maluszka ubrać po kąpieli a bieganie do pokoju to nie jest dobry pomysł, noszenie wanienki do pokoju to też niezbyt fajna perspektywa, więc zaczęłam szukać jakiegoś fajnego pomysłu i znalazłam coś takiego
Bebe Confort Zestaw kąpielowy AMPLITUDE na wannę (bez wanny) | Akcesoria | Wanienki |

co o tym myślicie?
A może macie jakieś lepsze pomysły do małej łazienki.:-)

Komplet do kapieli i przewijania jest super:tak: ale cena tez ladna:tak:

karina fajny wózeczek :) w czerwonym kolorze masz?

Ja jeszcze nie wiem jaki kolor wybrac bedę się zastanawiać w sobotę jak zobaczę na żywo :)

Karina fajny, fajny, jak to X-lander (bardzo mi się podobają;-))

Co do kąpania to ja na początku też będę nosiła wanienkę do pokoju i tam na kanapie małego ubierała żeby było ciepło (noszenie mnie nie przeraża bo najpierw mąż mi pomoże a później dam radę sama, przecież wody nie musi być tak dużo! mamy już sprawdzone ;-)) Przewijak kupię taki na łóżeczko, fakt że z czasem się przeciera ale to stało się dopiero po roku, więc chyba nieźle.

reklama
kochane :-) alez wy szalone, juz wozki kupione! gratuluje :-D

ja Wam powiem, ze okropnie sie ucieszylam, ze bedzie rozowy wozek.. a tu znowu cos niebieskiego ;-) w ogole jakos nie mam weny na szukanie.

co do wozeczkow, to ja mialam implasta, tylko w poprzedniej wersji, calkiem niezle, ale ciagle rozwalaly sie nam kolka. poza tym jednak byl dla mnie duzo za ciezki. dla mnie priorytetem jest i bedzie waga wozka. niestety - Bartatina i Roany sa dosc ciezkie, ale za to same dobre opinie slyszalam.

potem kupilam spacerowke britax verve - i byla superlekka, swietna i w ogole oh ah - ale sie nie rozkladala na plasko. w koncu na wakacje w lesie kupilam taki wozek -

Wózek spacerowy CHICCO CT 04 (1299168331) - Aukcje internetowe Allegro

i jestem zadowolona do dzisiaj. nawet wypralam go pieknie ostatnio i prawie jak nowy ;-) no ale niestety, to tylko spacerowka..

teraz strasznie podobaja mi sie trzy wozki: bugaboo, ale na moje drogi - bez sensu chyba.. - ale 9kg! superlekki!
maxi cosi mura 4 - bardzo ladny :-)
i quinny buzz, tylko wiele z moich kolezanek sie rozczarowalo i nie wiem, waham sie troche...
no i Casualplay S4 -

http://esklep.babyfant.pl/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=25&products_id=1806

a ciuszki tez bede powoli zbierac.. na razie kupilam cos takiego cudnego :-) mialam dla Maksia ostatnio, wygladal przecudnie pieknie, ale oczywiscie wydalam.. i teraz postanowilam jeszcze raz kupic :-D

H&M UNISEX (1283486208) - Aukcje internetowe Allegro

no i tyle moich zakupow.. :-)

Ostatnia edycja:
Do góry