reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

nati - hehehe mnie się jakoś nie widzą te body z biedrony,jak widzę made in china to mnie bierze ... ale co dziś nie jest made in czajna masakra.

reklama
China, Korea, Tajwan... szok co się dzieje. Ja kupuje ciuszki tylko polskiego producenta (mam taki ekstra sklep gdzie babka sprowadza wszystko dla dzieci od polskich producentów) i jestem z nich zadowolona. Nie są to znane marki ale polskie...

producent polski, ale materiał i tak ściągają z chin bo taniej... po za tym uważam, że jest chińskie = tandetne i po prostu chińskie = tanie.wydaje mi się, że częściej trafiamy na te tandetne i dlatego taka nasza opinia. a często się zdarza, że te biedronkowe czy tescowe ciuszki wcale nie są takiej złej jakości. sama mam body z tesco dla małego i na prawdę są super jakości. bardzo mięciutka, przewiewna bawełna.

producent polski, ale materiał i tak ściągają z chin bo taniej... po za tym uważam, że jest chińskie = tandetne i po prostu chińskie = tanie.wydaje mi się, że częściej trafiamy na te tandetne i dlatego taka nasza opinia. a często się zdarza, że te biedronkowe czy tescowe ciuszki wcale nie są takiej złej jakości. sama mam body z tesco dla małego i na prawdę są super jakości. bardzo mięciutka, przewiewna bawełna.

jakosc body z tesco jest super. mozna nawet na fajne wzory trafic, pajacyki, body 5cio paki fajna sprawa. te ciuszki tesco w ogóle nei są najgorsze....tesco troszkę się zmienilo odkad weszlo na polski rynek, kiedys byl to synonim tandety typu biedronka, a teraz maja fajne rzeczy, do kuchni, dla dzieci, rozne...

mam body z tesco dla małego i na prawdę są super jakości. bardzo mięciutka, przewiewna bawełna.
ja też ubranka głównie tam kupuję, jakość naprawdę super i cena ekstra a teraz w czwartek będą wyprzedaże :-)

baby55 a na jaki bujaczek polujesz? ten huśtawkowy czy ten z bujaniem w różne strony? bo nie wiem na który się zdecydować

Moje pościele, pierwsza uszyta wczoraj, a dwie pozostałe w spadku po Młodym:) Chociaż te co Aenye pokazywała to cud malina przy tym, ja i tak jestem zadowolona z moich dinozaurów, miało być żywo i wesoło i jest:)

poscielu.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

posciel1.jpg

posciel2.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Morgaine to Ty zdolniacha jesteś :-) śliczniutkie pościele, ja będę sobie taki a'la śpiworek do spania szyła

znalazłam fajny bujaczek-krzesełko do karmienia FISHER PRICE Hustawka Krzesełko Kołyska NEW 2011 (1391185182) - Aukcje internetowe Allegro tylko cena zabójcza :no:

no zdolna jestem. kuzynka z Rzymu na wakacje przyleciała, a ja ją za fraki, po materiał i mówię szyj dziewczyno:) mam też z dinozaurkami poszewkę na rożek uszytą:) będzie nawet do wózka pasowało, bo mam zielony.

a tamte dwie też nie są brzydkie, tylko na zdjęciach takie niekumate, w rzeczywistości wszystkie trzy ładnie wyglądają:) dla mnie of course:) widzę że tu gustujecie w spokojniejszych i stonowanych, ale mnie po dwójce już się to znudziło i tak dla pokazania innej strony medalu wkleiłam zdjęcie:)

Cena zabójcza leżaczka. fotelik bardziej wykorzystany byłby w moim przypadku i tańszy. a krzessełko do karmienia kupię większe trochę potem rozkładane na stoliczek, chłopaki do dzisiaj używają, tylko jedno mamy i się biją:(

Ostatnia edycja:
Do góry