*emi*25
teraz podwójna mamusia
nati - hehehe mnie się jakoś nie widzą te body z biedrony,jak widzę made in china to mnie bierze ... ale co dziś nie jest made in czajna masakra.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
producent polski, ale materiał i tak ściągają z chin bo taniej... po za tym uważam, że jest chińskie = tandetne i po prostu chińskie = tanie.wydaje mi się, że częściej trafiamy na te tandetne i dlatego taka nasza opinia. a często się zdarza, że te biedronkowe czy tescowe ciuszki wcale nie są takiej złej jakości. sama mam body z tesco dla małego i na prawdę są super jakości. bardzo mięciutka, przewiewna bawełna.
ja też ubranka głównie tam kupuję, jakość naprawdę super i cena ekstra a teraz w czwartek będą wyprzedaże :-)mam body z tesco dla małego i na prawdę są super jakości. bardzo mięciutka, przewiewna bawełna.
Morgaine to Ty zdolniacha jesteś :-) śliczniutkie pościele, ja będę sobie taki a'la śpiworek do spania szyła
znalazłam fajny bujaczek-krzesełko do karmienia FISHER PRICE Hustawka Krzesełko Kołyska NEW 2011 (1391185182) - Aukcje internetowe Allegro tylko cena zabójcza