reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Właśnie wiem, że to jest nowość. Czekam na odpowiedź od baby design, bo tylko od nich prawdopodobnie będzie można kupić tylko na części. Jeszcze jest kwestia czy można zamontować w sprincie tą gondolę (może jakieś wymiary zmienili). Będę walczyć, żeby kupić tylko gondolę, bo po co mają u mnie stać dwie identyczne spacerówki. Jak nie mailowo to telefonicznie :-) Wiecie dla chcącego nic trudnego :-)

reklama
aenye - piekna posciel,lubie tego typu rzeczy i cena przystepna.

dzisiaj wybieram sie na zakupy drogeryjno-przydatne...po tylu latach to jest dla mnie niezle wyzwanie:szok:. tyle nowych produktow,mam nadzieje,ze sie polapie:o)

Klaudusia świetny pomysł z tą gondolą-myślę, że powinni Ci sprzedać. Cieszę się że napisałyście tyle dobrych opini o tym leżaczku fisher price do 3 lat bo od początku ciąży myslałam, zeby włąśnie ten kupić:)ale chyba kupię go już jak Melcia się urodzi-bo chyba i tak w pierwszych miesiącach się go nie używa?od kiedy sadzałyście w nich dzieci?

Klaudusia świetny pomysł z tą gondolą-myślę, że powinni Ci sprzedać. Cieszę się że napisałyście tyle dobrych opini o tym leżaczku fisher price do 3 lat bo od początku ciąży myslałam, zeby włąśnie ten kupić:)ale chyba kupię go już jak Melcia się urodzi-bo chyba i tak w pierwszych miesiącach się go nie używa?od kiedy sadzałyście w nich dzieci?

Ja kupiłam jak Młody miał 2 mce i czekałam z niecierpliwością i desperacją!! on jest od 0mcy rozkłada się niemalże całkiem na leżącą i jest naprawdę b.wygodny!! Starszak miał taki i Młodemu kupiłam ten, bo ładny i wibrujący!! a to zbawienne jest:) Te wibracje są też na kolki pomocne bo się dupka dziecku trzęsie a one to lubią:)

a co do wózka i gondoli, wydaje mi się że jeśli to jest nowość to jakiś system montażu został zastosowany którego nie ma w starszych modelach:( ale najlepiej faktycznie zasięgnąć rady u producenta.

wymieniłam szlafrok!! bo ja jakaś taka jestem roztargniona ostatnio. to był rozmiar 34/36 XXS!! no przecież nawet bez brzucha jak się zawiążę to byłby bardzo opięty. poza tym wymieniłam go na inny. bo mi się od wczoraj odmieniło hahahah ach te baby!

Co do leżaczka to zazdroszcze Wam tych fisher price bardzo mi się podobają i mogą długo posłużyć, ja mam po młodym taki CHICCO POLLY SWING LEŻACZEK BUJACZEK HUŚTAWKA !! (1401919525) - Aukcje internetowe Allegro sam huśta i grają melodyjki, ale jakoś mały nie lubiał w nim siedzieć a jak już był bardziej ruchliwy to bałam się go tam wkładać bo łapał rączkami za stelaż i jak się huśtał mógł sobie rączkę złamać, no ale jest prawie nowy więc szkoda mi kasy na drugi, ale jeśli miałabym okazję to kupiłabym tego z fishera.

Co do wózka to też zdecydowałam się na bugaboo cameleona, w kolorze czarno czerwonym, oczywiście używany, przy pierwszym dziecku też kupiłam zestaw używany Quinny buzza, i byłam zadowolona tzn wózek wyglądał jak nowy i po roku sprzedałam go tylko o 200 zł mniej niż kupiłam, ale ogólnie buzza nie polecam, trzeszczał, na śniegu było ciężko, no i mikroskopijna spacerówka, młody ryczał w zimie bo był w kombinezonie i śpiworku i upchnięty był jak śledź, więc się wcale nie dziwię że tak wrzeszczał.

No a cameleona to wybrałam właśnie ze względu na świetne opinie, przekładaną raczkę, przekładane siedzisko- na początku lubiłam mieć małego przodem do siebie w spacerówce, lekkość 9kg super sprawa jak sie w blokach mieszka, byłam go juz oglądać w dino i normalnie pcha się jedną ręką, jest mega leciutki w ciąży podniosłam go spokojnie, no i materiał super i wogóle taki zwinny no podoba mi się i już..
czekam tylko na dobra okazję na allegro wczoraj był uzywany ale poszedł aż za 2550, mam nadzieję że uda mi sie go złapać w niższej
cenie

Mitaginka- moja siostra miala podobny, tzn wozek na kolkach ale wlasnie wiklinowy i sluzyl Jej w ciagu dnia ale z tego co pamietam krotko chyba ok 3msc, wiec poprostu lepiej w zwyczajnym wozku. A zamiast lozeczka?? chyba nie warto wydawac kasy na te max 3 msc. Ale ja jestem sknera i za bardzo oszczedna wiec sie nie sugeruj :-D:-D

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry