reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
:) dziękuję Lilou, pojedziemy i sprawdzimy. Oglądam te wózki i wydają mi się takie małe....nie wiem czy to tylko takie wrażenie, dlatego warto pojechać i dotknąć. Jeszcze mnie martwi, że one są "teraz" (hihihihi 5 lat temu przy Borysie wydaje mi się tak dawno) takie częściowe, ściągasz gondolkę, wkłądasz nosidło albo zmieniasz na spacerówkę, a ja kiedyś miałam taką łódeczkę miękką z szelkami którą wkładałam do tego głębokiego, właściwego wózka, a potem z tamtego robiła się spacerówka, taka pełna ze śpiworkiem. Coś takiego szukam.

pandora widziałam dotykałam z każdej strony:-) Super się składa, zakłada gondolę (ma taki specjalny uchwyt do noszenia) . Ogólnie rewelacja:-)(chyba by do reklamy mnie mogli zatrudnić ;) nie znalazłam żadnych zastrzeżeń, a miałam trochę doświadczenia z wózkami.
A jakie masz wątpliwości?

hatorska ta babka na reklamie jakaś bardzo wysoka musi być, bo faktycznie sprawiają takie wrażenie. Ja mam 1,70 wzrostu i wysokość gondolki jest ok, rączka regulowana. Niektóre wózki gondole mają na wysokości kolan:szok:
Ma zależy na dość szerokiej wygodnej spacerówce , bo jednak używać jej będziemy na zimę, dziecko ciepło ubrane musi mieć wygodnie. No i wolę jak jest regulowane siedzisko i na spanie, i na wpół leżąco i na siedząco.
Ten impast naprawdę wygodnie się montuje, tam pracuje taka babeczka, mała niska a robiła to jedną ręką bez żadnego problemu:-)

aenye kolor akurat mąż wybierał(chciał mieć coś do powiedzenia ;P) i wybrał athlantic na ciemnej ramie, albo emerald na jasnej. Jeszcze nie widział na żywo i zdecyduje podczas zakupu ;)

Ostatnia edycja:
lilou, bardzo ladne :-) mam nadzieje, ze bedziesz zadowolona, ja mialam implast volant 3 i nie bylam, zrazilam sie do tej firmy totalnie. ale duzo babek jest zadowolonych z implasta, wiec albo ja mialam pechowy egzemplarz, albo mam jakies wygorowane wymagania ;-)

Ostatnia edycja:
lilou- hermionka pisała o niskiej budce w spacerówce i o tym że wózek jest ciężki, a wcześniej czytałam też że ma dużo niedociągnięć estetycznych np prujących się szwów i brzydkich spawów które podobno nawet czasem się łamią.... ale i tak jest moim faworytem tuż obok Delti Cat-a :-) tylko muszę się wyrwać do sklepu i porównać:tak: No i mam jeszcze problem z fotelikiem tzn muszę sprawdzić czy jest możliwość jego montażu na którymś z tych wózków...

asiunia, ayene ja miałam M autem jeździć z fotelikiem, ale jak narazie tylko do mojego auta wejdzie to też spoko, to nie kupimy narazie bazy bo ten fotelik tez pasami normalnie można zapiąć :biggrin2: ja dużo autem jeżdzę i bazę kupimy taką na dwa foteliki o-13kg i 13-38kg (czy jakoś tak)

Laurka popatrz jeszcze na wózki tu ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE - sklep internetowy mają często fajne promocje, no chyba że kupujesz wózio używany

hatorska a takie jak chcesz to też są, np ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: COSMO głęboko - spacerowy 2010 - DUŻE RABATY!, ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: RACER GT 2011 głęboko-spacerowy, ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: VIP 2011 spacerowy + gondola MIĘKKA, ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: GRAND TOUR LX głęboko-spacerowy no jest tego trochę :biggrin2:

lilou w Implaście w spacerówce budka jest dość nisko, maluszek będzie dotykał głową, zwróć uwagę następnym razem, mi o tym sprzedawczyni powiedziała, ja też się na ten wózek napaliłam ale już zrezygnowałam

a ja wróciłam z zakupów i jak zwykle tylko synkowi ciuszków nakupowałam :-D no i sobie w orsay długi sweter z wyprzedaży

lilou- hermionka pisała o niskiej budce w spacerówce i o tym że wózek jest ciężki, a wcześniej czytałam też że ma dużo niedociągnięć estetycznych np prujących się szwów i brzydkich spawów które podobno nawet czasem się łamią.... ale i tak jest moim faworytem tuż obok Delti Cat-a :-) tylko muszę się wyrwać do sklepu i porównać:tak: No i mam jeszcze problem z fotelikiem tzn muszę sprawdzić czy jest możliwość jego montażu na którymś z tych wózków...

Pandorka Delti Cata wziela moja siostra ktora ma termin teraz na koniec stycznia:tak:Mi sie bardzo poroba ten wozek bo jest nietypowy chodzi mi o to ze stelaz po zlozeniu jest malusienki ( jak go zlozylam to mialam wrazenie ze trzymam w reku walizke) ale jednoczesnie ma bardzo duza gondole jak wozki klasyczne i regulowane dno w gondoli:tak:spacerowka jets bardzo zgrabna montowana w dwie strony i wsadzilam do niej mojego synka ktory mial niecale trzy latka wtedy i sie miescil:tak:

Dziewczyny, Wam też ciąge ktoś powtarza, że wózka nie wolno przed porodem kupować? Strasznie mnie wkurza takie gadanie. Po raz kolejny wczoraj usłyszałam to od osoby z moego nabliższego otoczenia (która oczywiście dzieci nie ma, ale zna się na wszystkim!), któa za wszelką cenę próbowa mi wybić z głowy zakup wózka przed porodem. Że to przesąd, że nie wolno, że nikt nie kupuje. Pomyślałam sobie o setkach kobiet z tego forum, które tak robią, ale i tak się wkurzyłam i teraz będę ciągle o tym myślała. Nie wyobrażam sobie rodzenia w spokoju, kiedy wiem, że czegoś dla maleństwa bym jeszcze nie miala. Nie mówiąc już o tym, że dziecko jakoś trzeba przewieźć ze szpitala, a my chcemy 3w1...

Laurka no wlasnie ja w swoim otoczeniu spotykalam sie czesto z radami pan,kolezanek ktore nie maja dzieci:sorry:Rady byly na temat zakupow jak i wychowywyania dzieci hehehe dobre sobie. Miej to w nosie i kieruj sie soba. Ja z Szymkiem mialam wozek juz w 7 miesiacu a teraz jak tylko dowiedzialam sie o ciazy:-D

pandora a fotelik już masz? bo do Implasta pasuje ichniejszy Bobbiway i Maxi-Cosi ale musisz dokupić adaptery a tak to nie wiem jakie jeszcze

Laurka22 - ;) Laurka nie martw sie jestes z nami i jest nas wiecej niz te bambry co gadaja *******y o przesadach;)

Mi by sie nie chcialo latac po wozki czy łóżeczka po porodzie (trzeba miec czas wtedy dla malenstwa a nie na "zakupy", Ja łózeczko miałam już w listopadzie i pewnie jak asiunia caly pokoik bede miala udekorowany w 8mc

hatorska - polecam ul. Polna tam jest bardzo duzo sklepów z wózkami, możesz też podjechac do swadzimia za LEroy Merlin bobomarket to sie chyba nazywa

A wiecie że Implast producent jest z Poznania ul Wykopy chcialam sie tam przejechac zobaczyc czy da sie np obejrzec tam wózki a moze taniej ale nie mialam okazji

reklama
hermionka- nie, nie mam jeszcze fotelika ale mam zamiar kupić maxi cosi ze względu na testy bezpieczeństwa więc to świetna wiadomość:tak: dzięki:-)

Do góry