reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
nie martw się pandorka, pandorze też się miesza:tak: niestety kiedy zakładałam konto nie wiedziałam że jest tu już ktoś o bardzo podobnym niku:zawstydzona/y:

Dzięki dziewczyny :-) Niby wiem, że takie gadanie nie ma raci bytu,ale przez to będę się stresowała,że jak kupię wózek, to coś się stanie. Normalnie, jakby ludzie tego życzyli... wrrrr!

Hermionka kupujemy nowy wózek tako jumper x za 1200 zł z allegro i za tą cenę jest full wypas z gratisami, także cena naprawdę korzystna :-)

pandora83 jak chcesz maxi cosi to cabrio fix, bo ten pebble jest gorszy w testach a mało się różni wizualnie w sumie, tak mi pan w sklepie powiedział no i jest droższy jak to nowszy model

laurka mi Tako też się podoba

hermionka- tak tak tylko ten:-)no ewentualnie Roemer baby safe plus bo też dobrze w testach wypada ale bardziej skłaniam się ku maxi cosi:tak:

dziewczynki właśnie przyszła mi paka ciuszków z allegro i są przepiękne, 100x ładniejsze niż na fotkach :-)
tu zamawiałam Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
zamówiłam: pajace r.56 x5, pajace r.62 x5, spodenki r.62 x4, body z długim rękawkiem r.62 x4
zamówiłam spodenki bo z półśpiochów jak mały wyrośnie to nic już zrobić nie można a w spodenkach skarpetki i dłużej pochodzi ;-)

no i dziś jedziemy znów walczyć z wózkami - trzymajcie kciuki :-p

reklama
Hej,

a mi dzis przyszly rzeczy co zamawialam z allegro i zastanawiam sie czy dobrze rozmiarowo pozamawialam... Bo ja kompetnie ciemna jezeli chodzi o polska rozmiarowke. Tu mamy bardziej dla tepakow (czyt. Dla mnie :) hihi) tzn. Newborn, potem 0-3, 3-6m i tak dalej...
Ale pamietam miej wiecej jak to z Joshem bylo...

A wiec...

Ciuszkow na 58 nie zamawialam wcale, najmniejsze mam 62 a i tak zastanawiam sie czy nie za duzo, bo Josh przy wadze urodzeniowej 3755g ten rozmiar mial na styk i nosil moze tydzien.
A wiec z 62 mam
4pajace
4spiochy
4 kaftaniki,

reszte czyli body i
ok 6spiochow
2polspiochy,
6kaftanikow mam w rozmiarze 68 a i na 72 tez cos kupilam,

mam jakies 6 czapeczek, i taki cieply komplet na wyjscie ze szpitala. Wiec stwierdzam ze nie bede kupowac spiworka bo ten komplet na prawde cieply jest. Potem podam wam linka bo teraz pisze z kom.

Do góry