reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

nie, no bez jaj, da rade :-) moj volant to kiepscizna, ale prowadzil sie super, a tez przednie kolo podwojne. :-) nie strasz hermionki :-D

hermionka
, a jakiej to produkcji wozek? kurcze, mi sie cos stelaz nie widzi.. takie cienkie te palaczki i duzo plastiku, a cena wysoka w sumie..

ja juz nie moge. chodze po forach i juz padam. unlimit ma swietne opinie, ale boje sie o ta tapicerke!!!! co za masakra.. chcialabym WIEDZIEC na stowke, ze to sie nie przetrze ;-) ale i tak moj typ poki co..

reklama
hermionka bardzo podobny do mojego i powiem szczerze bez bicia ze takim wozkiem trzeba sie nauczyc jezdzic. Co chwile przednie kolo sie blokuje, bo jest podwojne i tak plynnie nie chodzi. Dziadkowie czy nawet mama nie byli wstanie tym wozkiem jezdzic bo wciaz tylko nazekali na to kolo. Kolezanka potem kupila inny wozek ale tez przednie kolo podwujne i ten sam problem i pretensje do mnie czemu jej nie ostrzeglam?
Nie ostrzeglam bo ja wozkiem sie nauczylam jezdzic i po jakims czasie szlo mi gladko, ale pierwsze chwile to katorga...

a teraz zostajecie przy tym wóżku, który miałaś dla Josia, czy kupujesz coś innego? My zanim kupiliśmy wózek, to pojeździliśmy po wóżkowych sklepach ;-)

pandorka zostajemy przy nim bo jak mowilam wydaje mi sie bez sensu kupowac nowy jak mamy ten.Jak go kupowalam to z mysla o 2 dziecku wiec juz nie bede wydziwiac. Bylam w sklepach ogladalam i po gladkiej sklepowej podlodze prowadzilo mi sie super :)

Nie no spoko, tylko widocznie nie doczytałam gdzieś ;-)
Powiem szczerze, że teraz nie kupiłabym nowego wózka- zdecydowałabym się na używany.

W ogóle nie rozumiem, po co bujać wózkiem
ja bujać nie chcę, ale amortyzatory przydadzą mi się na wybojach ;-) jakiś las czy małe górki

aenye ten wózek to Jedo Fyn 4 a Quinny patrzyłam na Speedix właśnie, ale mi gondola nie podpasowała niestety, reszta jest miodzio, chociaż z drugiej strony moge przecież małemu poduszki pod plecki dac jak będzie chciał siadać, hmm... i znów zagwozdka

ja mam znów problem z wózkiem
icon_cry.gif
coś mnie tknęło i kazałam M wziąć dziś rano miarkę i zmierzyć jego bagażnik, no i okazało się że wejdzie na styk
icon_evil.gif
w moim nie można zamontować isofixa aaaa i chyba będzie trzeba nowe kupić, tylko że nie mamy jeszcze tyle kaski, mieliśmy mi zmienić na lato gdzieś... ehh... jutro pojedziemy do sklepu dwoma autami i będziemy przymierzali

pandora wózek wygląda naprawdę ok i jaki mały po złożeniu :szok: normalnie w większa reklamówkę się zmieści :-) firmy nie kojarzę, ale jaka szeroka spacerówka

aenye jeszcze ten speedi wyjdzie mi o 800zł więcej niż jedo... ehh

dobra, ja jadę teraz do złodziejskiego tesco i wracając jeszcze raz podjadę na wózki, do później :cool2:

reklama
hermionka a nie lepiej kupic nowy wozek co bedzie pasowal do obu aut (wymiary i fotelik) niz wymieniac auto? Zwlaszcza jak mowisz ze narazie was nie stac? Ja ten wozek wpakowalam w bagaznik Punto na poczatku (oczywiscie tez na styk) wiec ze spokojem pewnie wam sie zmiesci.

Do góry