reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
asiunia, a powiedz mi.. ty jedna masz do mnie cierpliwosc :p

w koncu wyladowalam z jednym zimowym, grubym kombinezonem i brakuje mi takiego na codzien, tzn wiesz - z domu do auta i z powrotem. i poluje na taki:

tylko ze ten pojdzie pewnie z 80zl albo cos kolo tego:

http://allegro.pl/gap-cieply-mieciutki-kombinezon-w-paski-6-12m-cy-i1867173608.html

a
jeszcze ten jest sliczny, tylko czy nie aby zbyt swiateczny?

Śliczny Pomocnik Mikołaja RENIFER stan Idealny ! (1860379466) - Aukcje internetowe Allegro

moze tez byc ciut kusy..

no i znowu ten. tylko cholernie duzo nap do zapinania:

Śliczny misiowy kombinezon CUBUS roz. 74 (1870640873) - Aukcje internetowe Allegro

Pati moim zdaniem ostatni odpada, bo ja bym chyba umarla przy zapinaniu :-D Chyba tego Gapa jak na codzien, bo renifer mega slodki ale bardzo zimowy sie wydaje :-)
bym wiedziala ze nie masz to bym ci ta panterke wtedy w centki upolowala!

szczerze nie wiem. nawet szafy nie mamy hahahaha w szafie u karoli ma 4 półki. ale już powoli się za małe robią worek 6-9 mam schowany i mała siateczka 9-12. nastepnie chyba u mamy mam jeszcze kilka kartonów tak do 2 lat albo od 2 lat nie wiem:-D

Patisonku mam kilka aucji na ebauy moge dla Ciebie cos wygrac i ci wyslac - widzialam ty luubisz misie i brazy. Daj znac to ci przesle na pw :-D

nati Ty krejzolu jeden - w sumie mala kobietka to niech ma jak najwiecej :-D

reklama
Do góry