reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

aco do chodzikow to mi sie wydaje, ze gdyby tak bylo, wiekszosc obywateli krajow mocno rozwinietych, typu USA, Francja, Anglia byloby pokrzywionych,
i jest :-D hahaha przyjedz do mnie, pojdziemy do Children Clinic, albo przejdziemy obok GP to te dzieci i ludzie powykrzywiani, zaniedbani ze hej :-D tyle ze to nie wina chodzikow :-D CHyba! :-D a bardziej brak wit D - krzywica wszechobecna u dzieci - i ogolne zaniedbanie.
Bo jak ja poszlam do lekazra i mowie ze Madi ''skreca'' na jedna strone. tzn robi banana takiego z plecow , to on na to - jak zasznie chodzic to wyrosnie. No i rodzice tak zostawiaja i potem skrzywione sa.
Ja ide w pon po skierowanie do neurologa ewentualnie fizjoterapie - i nie wyjde jak nie dostane;-)

sorrki ze w zakupowym ale tak mi wyszlo no :sorry:

nati mi sie wydaje ze one nigdy rowno na kolanach beda. Bo nawet starszemu jak zakladam rajstopy w jego rozmiarze to sie zsuwaja, przekrecaja;-) trzeba wciaz poprawiac :sorry:

reklama
...tez chce takie legginsy...u nas nie moge znalezc:-(

co do chodzikow-moja starszyzna wychowala sie na chodzikach,oczywiscie nie 24h na dobe ale w ramach "mama musi teraz cos zrobic",asolutnie nie sa pokrzywione i nie odniosly zadnych szkod rozwojowych...(co widac na fotach:-D).dla olittka chodzik tez juz przygotowany ale synus woli skoczka:-D...ile osob tyle opinii...dlatego tez najlepiej samemu sie przekonac:tak::tak::tak:

kurde, zajebisty, a cena jeszcze lepsza!

ja nie mam kontaktu z panna od zabki :angry: w ogole sie nie odzywa, kase przeslalam, a ta nic :angry:
mam nadzieje, ze w tym tygodniu dostane skoczka, bo jak nie to sie wnerwie naprawde.

co za baba no! Jesuu jak ja nie lubie takich ludzi. ALbo jak ja wystawiam cos na ebayu zawsze trafie na jakiegos debila co wygra a nie placi i sie nie odzywa... Jak to mnie wnerwia no. Bo ja to wiesz nie biduje jak nie mam siana, a jak wygram odrazu z miejsca place. A ludzie kurde biora udzial w aukcji i potem pisza ze zaplaca za tydz w piatek bo wyplata :crazy:

ja jak wyglam ta aukcje (jest narazie £3.73 :-D) to zaplace przy odbiorze - osobistym :tak: gdzies drobne chyba mam :-D

kuchwa poszlam do kibella bo mnie przycislo i mnie ktos o £2 przebil :angry:sieet

ale co tam jutro ide na carboot a tam mozna duzo tego typu ''perelek'' wynalesc :-D nzobaczymyz czym przyjde bo zawsze bagaj w aucie zawalony smieciami :-D

reklama
eh no, a ja trzymalam kciuki za cie! ale widzialam, ze u was masa tego jest, nawet firmowka tanio chodzi.. zazdraszczam :-)

bosz, jak ja mule caly dzien dzis.. jakas masakra :szok: zmarnowalam caly dzien - kolejny! i doslownie NIC nie zrobilam! ani nawet filmu nie obejrzalam, ani sie z dziecmi nie pobawilam, ani nic. bosz. jakbym spojrzala na siebie z boku stwierdzilabym, ze smierdzacy len, albo chodzaca deprecha. ech.

Do góry