reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

a my mamy kilka rzeczy po starszaku ktore bardzo lubie i wygladaja jak nowe jakiejs chyba polskiej firmy , maja na metce "mino"...

reklama
willmek, a nie minymo? jak tak to z danii :-)

asiunia
, masz racje, nextowe tez fajne jakosciowo, szkoda, ze u nas nie ma. no i mothercare - tez nie powiem, oczywiscie zalezy od sztuki (te drozsze bluzki np sa z innej bawelny). moja tesciowa czesto wlasnie w mothercare na przecenach poluje, na szczescie na przecenach za poldarmo chodza, nieraz 70-80% mniej od wyjsciowej ceny.
ale i H&M uwielbiam, wg mnie idealna proporcja ceny do jakosci.

polskich nie lubie :p niestety.

laski, a co myslicie o tych bucikach? musze cos nabyc mlodemu, ale wlasciwie sie waham, bo moge zalozyc grube bambosze z goralskiej welny - tylko jak jankesowa pisze, one spadaja i ciagle trzeba poprawiac.. a na te mrozy, na spacer wyjsc to lipa.. najchetniej bym mu emu kupila :-D ale mnie nie pohetalo jeszcze, zeby dla takiego malucha za 200zl buty kupowac.

Ciepłe niemowlęce buciki Sterntaler 19/20 (1878975721) - Aukcje internetowe Allegro

i
boziu, jakie cudne papcie do lazenia po domu!!!

http://allegro.pl/skorzane-buciki-lekkie-rozm-80-86-19-20-eko-i1828098223.html

aenye znalazlam stronke z tym "mino" :-)
Besta Plus
a te butki fajnie wygladaja..ja tez jakies potrzebuje...widzialam fajne w mothercare wiec chyba kupie...
a kapciuchy piekne np te niebieskie z paskami i z owczej skory to pewnie cieplusie

aenye moja szwagierka kupowala we wrocku ale nie wiem dokladnie gdzie ;-) jak beda sie do nas wybierac to ja naciagne znowu na cos z tej firmy :-D

ja na razie nie mam $, splukawszy sie, wiec czekam z zakupami. ale zobaczcie co na tej aukcji wyczytalam:

"Posiadamy w ofercie wszystkie rodzaje body i śpioszki do rozmiaru 146." a propos naszych jazd ciazowo-spiochowych :-D :-D :-D

reklama
Do góry