reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
willmek, a nie minymo? jak tak to z danii :-)
asiunia, masz racje, nextowe tez fajne jakosciowo, szkoda, ze u nas nie ma. no i mothercare - tez nie powiem, oczywiscie zalezy od sztuki (te drozsze bluzki np sa z innej bawelny). moja tesciowa czesto wlasnie w mothercare na przecenach poluje, na szczescie na przecenach za poldarmo chodza, nieraz 70-80% mniej od wyjsciowej ceny.
ale i H&M uwielbiam, wg mnie idealna proporcja ceny do jakosci.
polskich nie lubie niestety.
asiunia, masz racje, nextowe tez fajne jakosciowo, szkoda, ze u nas nie ma. no i mothercare - tez nie powiem, oczywiscie zalezy od sztuki (te drozsze bluzki np sa z innej bawelny). moja tesciowa czesto wlasnie w mothercare na przecenach poluje, na szczescie na przecenach za poldarmo chodza, nieraz 70-80% mniej od wyjsciowej ceny.
ale i H&M uwielbiam, wg mnie idealna proporcja ceny do jakosci.
polskich nie lubie niestety.
..aenye
Mama grudniowa'06
laski, a co myslicie o tych bucikach? musze cos nabyc mlodemu, ale wlasciwie sie waham, bo moge zalozyc grube bambosze z goralskiej welny - tylko jak jankesowa pisze, one spadaja i ciagle trzeba poprawiac.. a na te mrozy, na spacer wyjsc to lipa.. najchetniej bym mu emu kupila ale mnie nie pohetalo jeszcze, zeby dla takiego malucha za 200zl buty kupowac.
Ciepłe niemowlęce buciki Sterntaler 19/20 (1878975721) - Aukcje internetowe Allegro
i boziu, jakie cudne papcie do lazenia po domu!!!
http://allegro.pl/skorzane-buciki-lekkie-rozm-80-86-19-20-eko-i1828098223.html
Ciepłe niemowlęce buciki Sterntaler 19/20 (1878975721) - Aukcje internetowe Allegro
i boziu, jakie cudne papcie do lazenia po domu!!!
http://allegro.pl/skorzane-buciki-lekkie-rozm-80-86-19-20-eko-i1828098223.html
aenye znalazlam stronke z tym "mino" :-)
Besta Plus
a te butki fajnie wygladaja..ja tez jakies potrzebuje...widzialam fajne w mothercare wiec chyba kupie...
a kapciuchy piekne np te niebieskie z paskami i z owczej skory to pewnie cieplusie
Besta Plus
a te butki fajnie wygladaja..ja tez jakies potrzebuje...widzialam fajne w mothercare wiec chyba kupie...
a kapciuchy piekne np te niebieskie z paskami i z owczej skory to pewnie cieplusie
..aenye
Mama grudniowa'06
ale super te ciuchy!!! nie znam w ogole tej marki, gdzie to mozna kupic oprocz neta??
z owczej skory, ale nie z welny, niestety, wiec pewnie nie grzeja ;-)
z owczej skory, ale nie z welny, niestety, wiec pewnie nie grzeja ;-)
A
asiunia876
Gość
aenye super te buciki :-) narawde te zimowe fajne bo na gumke, a te z tej skory jakos mi sie dziwnie kojaza, ale wygladaja bombowo
Aenye mnie się te kapucie bardzo podobają tylko ja je widziałam tutaj Soft leather baby shoes from Snuggle Feet, booties, crib shoes, slippers, 6-12 months poszukam ich jak już będę w Dublinie, może są gdzieś w sklepach, widziałam je na żywo, są mięciutkie, i bardzo fajne
..aenye
Mama grudniowa'06
ja na razie nie mam $, splukawszy sie, wiec czekam z zakupami. ale zobaczcie co na tej aukcji wyczytalam:
"Posiadamy w ofercie wszystkie rodzaje body i śpioszki do rozmiaru 146." a propos naszych jazd ciazowo-spiochowych
"Posiadamy w ofercie wszystkie rodzaje body i śpioszki do rozmiaru 146." a propos naszych jazd ciazowo-spiochowych
reklama
antonina01
Fanka BB :)
Heja
w temacje K jak kombinezon jeszcze, ja nie miałam takiego przejsciowego, a widze ze wy kupujecie i też zakupiłam o taki o:
Fioletowy misiek Cherokee 9-12 miesięcy (1875372522) - Aukcje internetowe Allegro
ja to wogole za lekko tą moją córka ubieram
aaaa baby te kapcie skórzane widziałam na allegro po ok 30-40zł
w temacje K jak kombinezon jeszcze, ja nie miałam takiego przejsciowego, a widze ze wy kupujecie i też zakupiłam o taki o:
Fioletowy misiek Cherokee 9-12 miesięcy (1875372522) - Aukcje internetowe Allegro
ja to wogole za lekko tą moją córka ubieram
aaaa baby te kapcie skórzane widziałam na allegro po ok 30-40zł
Ostatnia edycja:
Podziel się: